Medicul Ana Cichirea le reamintește românilor din țară că „satisfacerea nevoilor primare” este o miză prea mică pentru a ieși în stradă, deci sunt „oameni mici”.

Voi scuipați uitându-vă în SUS și vă murdăriți cu propria flegmă

“Dragi protestatari români, v-a ajuns cuțitul la os și ați ieșit în stradă. Mai bine decât medicii, nu știe nimeni cum e cu oasele și cu cuțitele și tot ei, medicii, vă înțeleg necondiționat, dintotdeauna, durerile, frustrările și neajunsurile. Pentru voi, dragi protestatari, cuvântul sacrificiu are o semnificație aparte referindu-se cu predilecție la nesatisfacerea nevoilor umane primare, cum ar fi mâncatul și băutul. În perioade de criză, oamenii mici își întorc cavitatea bucală către anus, iar oamenii mari caută soluții, își asumă, iau decizii, ajută.

Dragi protestatari, cuvântul libertate este sinonim cu infracționalitate nepedepsită de lege și în acest sens distrugeți tot ce vă stă în cale. Voi scuipați uitându-vă în SUS și vă murdăriți cu propria flegmă. Pentru voi, dragi protestatari, cuvântul libertate este sinonim cu infracționalitate nepedepsită de lege și în acest sens distrugeți tot ce vă stă în cale. Voi scuipați uitându-vă în SUS și vă murdăriți cu propria flegmă”.

„Adevărații criminali atacă moral un sistem medical aflat la limită”

Medicul român le transmite celor care contestă măsurile impuse de autorități că ei sunt de fapt “adevărații criminali”. Mai mult, în atitudinea lor găsește o explicație pentru faptul că mulți români valoroși nu mai revin în țară.

“Adevărații criminali nu se mânjesc cu sângele pacienților, dragi protestatari. Adevărații criminali atacă moral un sistem medical aflat la limită, transmit prin pancarte agramate mesaje care nu le aparțin și se joacă cu viețile oamenilor blocând ambulanțe. Dragi protestatari, adevărații criminali au distrus în aceste zile și ultima picătură de speranță că aș putea vreodată să mă întorc în țara mea! ASTFEL au plecat mulți oameni mari și prea puțini vor mai rămâne. Rușine! Cu drag, un om”, spune tânărul medic Ana Cichirea.în finalul mesajul său.

Sursa: știridiaspora