Evenimentul Zilei > Monden > Propunere indecentă la Survivor: „Eu sunt căsătorită și am copii”
Propunere indecentă la Survivor: „Eu sunt căsătorită și am copii”

Propunere indecentă la Survivor: „Eu sunt căsătorită și am copii”

Șoția lui Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu, a povestit un episod scandalos din timpul show-ului Survivor România.

Cristina Şişcanu făcea parte din echipa Faimoșilor, iar după eliminarea din emisiune s-a decis să „dea din casă”.

„A început nebunia cu Augustin Viziru care s-a accidentat, le-am atras atenția războinicilor care râdeau și nu empatizau cu problema lui Augustin. El urla de durere. A pățit o fractură musculară, iar razboinicii erau neinteresați. Andi era foarte ironic și arogant, lucruri de genul acesta. Mi s-a părut un lucru uman să le atrag atenția. Nu înțeleg de ce am fost criticată(…)”, a spus Cristina Șișcanu pe Instagram.

Apoi, vedeta a adăugat că Andi, despre care știa că face „show-uri matrimoniale”, i-a propus și ei să „se bage”: „Am înțeles că a făcut și videochat. Treaba lui. Dar când mi-a zis dacă vreau să mă bage și pe mine la un show matrimonial, mi s-a părut așa de prost gust. Eu i-am zis «poftim educație». Eu nu sunt genul de femeie cu care are el legătură, sunt căsătorită și am copii”.

De asemenea, Mădălin Ionescu a făcut public un video pe contul de Instagram al Cristinei Șișcanu. În descrierea postării, el a specificat: „Ați crucificat-o din nou”, iar printre declarațiile făcute, fostul prezentator a spus că este foarte mândru de soția sa, de ceea ce a făcut și până unde a ajuns în competiție.