Promoţiile se mută de la raft pe internet

Promoţiile se mută de la raft pe internet

Ore de joacă pentru copii, şedinţe de masaj sau de aerobic, electrice şi electronice, bonuri de consumaţie pentru baruri şi restaurante, bilete la spectacole, toate aceste produse şi servicii pot fi achiziţionate la preţ redus de utilizatorii site-urilor care promovează promoţiile.

Numărul paginilor de internet care oferă reduceri substanţiale clienţilor care achiziţionează produse şi servicii prin intermediul lor a crescut constant în ultima perioadă. Printre cele mai intens promovate se numără www.groupon.ro, www.ofertareduceri.ro, www.cureducere.ro sau www.totulredus.ro.

Avantajul clienţilor este că pot beneficia de reduceri de până la 90% din preţul standard, graţie cupoanelor pe care le primesc. În unele situaţii, reducerea oferită pe internet se aplică preţului deja diminuat în urma promoţiilor derulate de comercianţi sau operatorii de servicii. De exemplu, părinţii pot ''închiria" timp de 5 minute o trambulină dintr-un mall din Bucureşti pentru doar 1 leu, preţul standard fiind de 5 lei.

Bineînţeles, oferta este supusă unor condiţii, cum ar fi crearea unui cont de utilizator, process care necesită introducerea unor date personale, cum ar fi numele şi prenumele, adresa de email, adresa de facturare sau numărul de telefon.

Ne puteți urmări și pe Google News

Căutarea este mult simplificată

Un alt avantaj al internauţilor este că ofertele sunt deja catalogate, fie în funcţie de oraşul în care sunt disponibile, fie în funcţie de domeniul de activitate.

Adulţii se pot relaxa în timp ce savurează o narghilea, aroma fiind la liberă alegere, alături de două ceaiuri şi tot atâtea porţii de turtă dulce, totul la 30 de lei. Cuponul care permite obţinerea reducerii de 52% poate fi folosit în termen de trei luni de la cumpărarea ofertei.

Acelaşi termen este valabil şi în cazul unui voucher în schimbul căruia angajaţii unei spălătorii auto vă vor curăţa tapiţeria cu 99 de lei, în loc de 250 de lei.

Promoţiile la alimente, în top

Sub ameninţarea iminentei scumpiri a alimentelor, internauţii pot consulta www.totulredus.ro pentru a afla ultimele promoţii la asemenea produse. De exemplu, unii comerciaţi derulează promoţii la carnea şi produsele din carne de porc şi vită până pe 20 februarie. Astfel, un kilogram de carne de porc tocată poate fi cumpărat cu 9,99 lei, iar unul de spată de porc dezosată degresată 12,69 de lei, în unul din lanţurile de supermarketuri prezent la nivel naţional.

Pe acelaşi site găsim anunţuri privind reduceri la produse ca notebook-uri sau telefoane mobile. De exemplu, un iPhone4, de 16 GB, negru, costă 3.059,99 lei. Oferta este valabilă până pe 22 februarie.

În categoria servicii pot fi găsite oferte lansate de cabinete şi clinici medicale. Una dintre oferte permite internauţilor să beneficieze de consultaţie, detartraj, periaj profesional şi tratament pentru carie simplă prin obturaţie cu materiale fizionomice, contra sumei de 98 de lei, adică o reducere de 78% din preţul standard.