Evenimentul Zilei > Actualitate > Promisiunea Duduienilor lângă sicriul lui Emi Pian. E alertă în Ministerul de Interne
Promisiunea Duduienilor lângă sicriul lui Emi Pian. E alertă în Ministerul de Interne

Promisiunea Duduienilor lângă sicriul lui Emi Pian. E alertă în Ministerul de Interne

Moartea lui Emi Pian a generat multe reacţii, printre care au fost şi unele din partea familiei, respectiv din partea fraţilor fostului lider al clanului Duduianu.

Fraţii celui ucis în urma unui conflict apărut la o sesiune de barbut au anunţat în argoul interlop că urmează „plata” pentru ce i s-a întâmplat lui Emi Pian, liderul grupării.

Pe Facebook şi TikTok, fraţii lui Florin Mototolea (numele din buletin al lui Emi Pian) au anunţat că vor urma „două, trei zile de linişte”.

Totuşi, duşmanii să nu creadă „că rămâne aşa, pentru că nu va rămâne aşa”.„Vine şi plata! Asta n-are cum să rămână fără plată vreodată în viaţa asta!”, au transmis fraţii.

Astfel, sunt şanse mari ca în viitor să urmeze o nouă vărsare de sânge, care să echilibreze raportul de forţe şi totodată pierderea imensă suferită de Duduieni.


Moartea lui Emi Pian. Nimeni, dar chiar nimeni nu se aştepta la bomba asta epocală!

Moartea lui Emi Pian. A apărut filmarea-bombă! Se vede totul. Cine, cum, în ce fel?

Plată şi blestem pentru moartea lui Emi Pian. Cod sinistru al răzbunării în clanul Duduianu


Totuşi, finul lui Emi Pian a declarat la România TV că nimeni din familie nu se gândeşte să provoace un deces rivalilor vinovaţi pentru moartea lui Mototolea.

„Poliţia să îşi facă datoria faţă de noi, suntem cuminţi, Poliţia e aici… Noi ne-am speriat, nu vrem să se facă ură de rasă la noi, că suntem romi…

Să putem să stăm la priveghi… Ne-a şocat câtă poliţie vine…  că ne răzbunăm, niciodată! Dumneavostră şi Poliţia aveţi dreptate, nu s-a mai ţinut cont…

(referitor la faptul că la priveghi nu s-au respectat măsurile impuse în pandemie) Ne pare rău, am plâns, am urlat cu masca, nu putem, că nu suntem câini…

Credem, că avem şi noi copii, suntem îndureraţi, Poliţia să îşi facă datoria, să ne lase… E prea multă poliţie, Emi nu e de temut, a fost cuminte.

Lui nu îi plăceau discuţiile. Uitaţi unde s-a ajuns! Poliţia să îşi facă datoria, nu e niciun plan de răzbunare, nu ştim ce s-a întâmplat, nu ştim nimic.”


Moartea lui Emi Pian și asasinatele dinaintea lichidării. Gloanțe și grenade

Moartea lui Emi Pian. Uitaţi tot ce se ştia! Adevărul este altul! Bomba bombelor, clar


Amintim că Emi Pian a fost înjunghiat mortal în noaptea de luni spre marţi, în cartierul Crângasi, Sectorul 6 al Capitalei.

În jurul orei 3:00, Emi Pian a intrat într-un conflict cu un rival, din cauza unei dispute apărute la o sesiune de barbut pe sume uriaşe, de ordinul sutelor de mii de euro.

Conform informaţiilor publicate în exclusivitate pe retetesivedete.ro, liderul Duduienilor a fost ucis cu o singură lovitură de armă albă, din câte se pare o sabie.

Tăietura din zona gâtului a fost atât de adâncă, încât şocul hemoragic care a urmat l-a răpus pe Emi Pian în mai puţin de un minut.

O informaţie de ultimă oră, care vine în urma necropsiei de la INML, răstoarnă tot ce ştia cu privire la moartea lui Emi Pian.


De ce l-au lichidat pe Emi Pian? Voia să-i toarne? Informaţii grele din IGPR

Moartea lui Emi Pian şi informaţiile lui Traian Băsescu. Apare şi SRI, atenţie!


 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News