Programări online pentru evaluarea copiilor care încep clasa I sau clasa pregătitoare

Programări online pentru evaluarea copiilor care încep clasa I sau clasa pregătitoare

Părinţii care doresc să-şi înscrie copiii la clasa pregătitoare sau clasa I chiar dacă aceştia sunt mai mici decât vârsta prevăzută de lege îi pot programa pentru evaluare telefonic sau online.

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi Centrul Municipiului Bucureşti de Resurse şi Asistenţă Educaţională a pus la dispoziţia părinţilor care solicită evaluarea psihosomatică a copiilor două adrese de e-mail:  cmbrae_evaluare_cls_I@yahoo.com şi cmbrae_evaluare_cls_preg@yahoo.com. Precizaţi unde doriţi să aibă loc evaluarea La una dintre aceste adrese părinţii trebuie să trimită următoarele informaţii:

  • Numele şi prenumele copilului
  • Ziua, luna şi anul naşterii copilului
  • A parcurs / nu a parcurs grupa mare, pregătitoare pentru şcoală, în anul şcolar 2011/ 2012
  • Clasa pentru care optează să-şi înscrie copilul în anul şcolar 2012-2013
  • Sectorul în care doreşte să meargă pentru evaluarea psihosomatică

Programările pentru evaluare se fac în intervalul 16.02 – 28.02.2012. Ziua şi ora la care părintele este programat să meargă cu copilul la evaluarea psihosomatică vor fi comunicate pe e-mail în aceeaşi zi în care s-a transmis mesajul. Programările se pot face şi la unul din numerele de telefon: 031.405.31.15 sau 0770.846.923.  CITEŞTE ŞI: Încep programările pentru evaluarea preşcolarilor care intră în clasa I şi în cea pregătitoare

Ne puteți urmări și pe Google News