Evenimentul Zilei > Actualitate > Program special de știri la Digi 24
Program special de știri la Digi 24

Program special de știri la Digi 24

Corespondenţe din: Kiev, Bruxelles, Londra, Dublin, Madrid şi Budapesta

Oameni şi voturi la răscruce de lumi. Este genericul sub care va sta duminică, 25 mai, întreg programul postului Digi24 HD, cu transmisii speciale din punctele esenţiale ale Europei politice. Toate, pe fundalul unui supraprogram cu reportaje despre oameni care au ştiut să folosească statutul României de ţară membră a UE pentru afaceri şi cariere de succes. 

În intervalul 06.00-08.00, Ştefania Bătrînca va gestiona primele ştiri ale zilei euroalegerilor şi scrutinului prezidenţial din Ucraina. Andrei Tomescu preia ştafeta în jurnalele de ştiri de la 08.00 la 10.00. Iar de la 10.00 la 12.00, Roxana Lăzărescu dă startul programului-maraton de ştiri “România24” , cu transmisiuni din toată ţara. Tabloul celor mai proaspete şi complete ştiri va fi întregit de corespondenţe în direct de la Kiev, Bruxelles, Dublin, Londra, Budapesta şi Madrid. De la ora 12.00, ştirile vor fi prezentate de Ioana Ţigănilă, iar de la ora 14.00 Tudor Muşat vă invită la un exerciţiu de analiză pe tema zilei: cum poate schimba votul european  soarta României aflate la răscruce de lumi.

De la ora 16.00, Alice Iacobescu  preia pentru telespectatorii Digi24HD cele mai noi informaţii de la secţiile de votare şi  comentariile momentului.

De la ora 18.00, Adriana Muraru vă invită să luaţi pulsul momentului la sediile partidelor, dar intra şi în atmosfera încinsă de la alegerile din Ucraina, unde Digi24 HD are doi corespondenţi.

De la 20.00,  Cosmin Prelipceanu şi invitaţii săi transformă Piața Victoriei într-un punct-cheie de pe harta analizei euroalegerilor. Iar de la ora 21.00, aflaţi primele estimări şi primele interpretări ale rezultatului scrutinelor din România şi Ucraina.

Rezultatele şi concluziile le vor aduna în tabloul zilei  Sanda Nicola şi Luca Niculescu, într-o Ediţie specială a ştirilor, de la ora 23.00.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: