Evenimentul Zilei > Actualitate > PROBLEME la Steaua: „Jucătorilor ar trebui să le dea de gândit”
PROBLEME la Steaua: „Jucătorilor ar trebui să le dea de gândit”

PROBLEME la Steaua: „Jucătorilor ar trebui să le dea de gândit”

Marius Lăcătuș, fost mare jucător al Stelei, crede că echipa „militară” se confruntă cu destule probleme în această pauză competițională, lucru demonstrat după înfrângerea suferită în fața austriecilor de la Klagenfurt.

Marius Lăcătuș este de părere că la Steaua mai sunt multe mecanisme de reglat, iar lotul are nevoie de întăriri zdravene. „Fiara” crede că jucătorii ar trebui să-și ridice serioase semne de întrebare după eșecul rușinos suferit în fața celor de la Klagenfurt (scor 4-5), echipă nou-promovată în eșalonul secund austriac. 

„Jucătorilor ar trebui să le dea de gândit că au pierdut cu o echipă din liga a doua. Am înțeles că au fost obositți, dar nu trebuiau să pierdă. Să sperăm că până la meciul cu Trencin se va îmbunătăți situația. Cred că în lot este loc de mai bine și ar mai trebui aduși jucători. La Steaua mai e nevoie de un vârf și un mijlocaș stânga, dacă va pleca Tănase. În plus, cred că e nevoie de încă un portar cu experiență, pentru meciurile din grupele UEFA Champions League. În Liga 1 te descurci cu Niță și Cojocaru. Este nevoie de un lot echilibrat pentru că este greu să duci tot sezonul cu 15-16 jucători de bază", a spus Lăcătuș la Sport.ro.