Evenimentul ZileiActualitatePROBLEME în FAMILIA unei LEGENDE a fotbalului Românesc. A fost întocmit DOSAR PENAL pentru LOVIRE

PROBLEME în FAMILIA unei LEGENDE a fotbalului Românesc. A fost întocmit DOSAR PENAL pentru LOVIRE

PROBLEME în FAMILIA unei LEGENDE a fotbalului Românesc. A fost întocmit DOSAR PENAL pentru LOVIRE
Momente grele în familia fostului fotbalist Iosf Rotariu. Fiica sa, Romina, în vârstă de 33 de ani, a fost reținută de polițiști, după ce a ieșit la iveală faptul că ar fi lovit un copil de grădiniță. Scandalul a început acum două zile, dar fostul internațional a dat abia acum primele detalii despre acest caz.

Romina Rotariu lucrează în Timișoara, la grădinița deținută de fostul fotbalist, unde s-a întâmplat incidentul. Ea este bolnavă de diabet, iar fosta stea a fotbalului românesc susține că fiica sa ar fi avut o criză de hiperglicemie, care ar fi făcut-o să nu realizeze ce se întâmplă în acele momente, conform informațiilor oferite pentru Libertatea.

„Ea este bolnavă de diabet de la 19 ani, acum are 33 de ani, este dependentă de insulină. Marți, la grădiniță, a avut hipoglicemie cu o oră înainte de eveniment. I-a dus maică-sa niște zahăr, avea 50 valoarea glicemiei și într-o oră a ajuns glicemia la 500. Un copil plângea, că era dependent de o pernă adusă de acasă. Mama lui, cu o zi înainte, i-a spus Rominei să-l dezvețe de obicei. Când s-a trezit, copilul a plâns după pernă și atunci Romina l-a luat, l-a bruscat și nu și-a dat seama ce a făcut”, povestește fostul fotbalist.

Cu doar o oră înainte de incidentul violent, Romina Rotariu ar fi avut o criză de hiperglicemie.

„Ea era amețită, nu știa ce face, pe hiperglicemie s-a întâmplat. Cu ea mai era fata care o ajută, dar era cu spatele și spune că nu a văzut nimic”, spune fostul jucător al naționalei României.

Părinții copilului de doi ani au depus plângere împotriva femeii.

„Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 33 de ani ar fi agresat un copil de doi ani, băiat. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă și loviri sau alte violențe. Femeia de 33 de ani a fost reținută pentru 24 de ore și în continuare este cercetată sub control judiciar pentru 30 de zile”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș, Aurora Voicilă


Accesează: