Evenimentul Zilei > Monden > Probleme cu banii pentru milionarul Biancăi Drăgușanu?! Ce a scos la vânzare?
Probleme cu banii pentru milionarul Biancăi Drăgușanu?! Ce a scos la vânzare?

Probleme cu banii pentru milionarul Biancăi Drăgușanu?! Ce a scos la vânzare?

Iubitul Biancăi Drăgușanu pare să aibă mari probleme cu banii. Milionarul și-a scos la vânzare palatul în care s-a lăfăit blonda.

Alex Bodi, afaceristul cu care Bianca Drăgușanu are o relație nu foarte liniștită, a luat o decizie surprinzătoare. Alex Bodi și-a scos la vânzare impresionanta vilă din Pipera.

Fie că s-ar confrunta cu probleme financiare, că doar e criză, fie că vrea să facă numai o „aroganță”, Alex Bodi pare hotărât să renunțe la superba proprietate pe care o deține în una dintre cele mai scumpe zone din Capitală.

Alex Bodi a împânzit site-urile de imobiliare cu un mare anunț prin care spune că vinde pentru prețul corect casă în stil meditaranean, complet mobilată și utilată. Suma pentru care iubitul Biancăi Drăgușanu este dispus să renunțe la impresionanta casă nu-i deloc de neglijat.

Alex Bodi a cerut pe fabuloasa vilă nici mai mult, nici mai puțin de 875.000 de euro. Cu toate că Alex Bodi a trecut în anunț că prețul este negociabil, acesta se pare că nu-i dispus să lase prețul mult prea jos, scrie Cancan.


Weekendul trecut, Alex și iubita lui, Bianca Drăgușanu. Blondina a atras atenția pe o plajă din Mamaia, după ce a fost văzută purtând accesorii scumpe. Vedeta nu doar că etalează un fizic ireproșabil, dar și opulență cât cuprinde.

Bianca Drăgușanu a apărut ca o adevărată diva în acest weekend pe litoralul românesc. Ea fost surprinsă purtând câteva accesorii de lux, pe care puține femei din România și le permit. Blondina a asortat de minune un costum de baie roz bonbon cu o vizier marca Dior, în valoare de aproxiamtiv 365 de euro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: