Mult așteptatul show vine însă cu o serie de mici modificări. De exemplu, una dintre ele  este ziua de început. Românii au talent debutează anul acesta pe 8 februarie, și nu la mijlocul lunii ca până acum. De asemenea, componența juriului s-a modificat.

Mihai Petre a revenit la Românii au talent, după ce în anul 2014 părăsit Pro TV pe Antena 1. De asmenea, această informație a fost confirmată și pentru reporterii EvZ, în cadrul rubricii „Telefonul de la ora 9

Până în sezonul opt, alături de Andi Moisescu, Andra și Florin Călinescu juriza și Mihaela Rădulescu, însă acum aceasta prezintă emisiunea Ferma, scrie Paginademedia.

Primul sezon Românii au talent a fost difuzat în 2011, în luna februarie, iar prima ediție a obșinut omedie de peste 3,2 milioane de telespectatori. Cu toate acestea, nu debutul primului sezon a fost cel mai urmărit.

Debutul celui de-al treilea sezon a înregistrat peste 5,3 milioane de telespectatori la nivel național și a avut o cotă de piață de 48%, ceea ce înseamnă că aproape jumătate din populația României care deținea un televizor urmărea talent show-ul.