Evenimentul Zilei > Actualitate > PRO TV a spulberat audienț CU O REŢETĂ ce POATE SCRIE ISTORIE în România. Românii au STAT cu SUFLETUL la GURĂ
PRO TV a spulberat audienț CU O REŢETĂ ce POATE SCRIE ISTORIE în România. Românii au STAT cu SUFLETUL la GURĂ

PRO TV a spulberat audienț CU O REŢETĂ ce POATE SCRIE ISTORIE în România. Românii au STAT cu SUFLETUL la GURĂ

Vineri seară, Românii au Talent, una dintre cele mai populare emisiuni prin intermediul căreia Pro TV reușește să dețină primele locuri în audiențe, s-a întors pe micile ecrane pentru sezonul cu numărul 9.

Mult așteptatul show vine însă cu o serie de mici modificări. De exemplu, una dintre ele  este ziua de început. Românii au talent debutează anul acesta pe 8 februarie, și nu la mijlocul lunii ca până acum. De asemenea, componența juriului s-a modificat.

Mihai Petre a revenit la Românii au talent, după ce în anul 2014 părăsit Pro TV pe Antena 1. De asmenea, această informație a fost confirmată și pentru reporterii EvZ, în cadrul rubricii „Telefonul de la ora 9

Până în sezonul opt, alături de Andi Moisescu, Andra și Florin Călinescu juriza și Mihaela Rădulescu, însă acum aceasta prezintă emisiunea Ferma, scrie Paginademedia.

Primul sezon Românii au talent a fost difuzat în 2011, în luna februarie, iar prima ediție a obșinut omedie de peste 3,2 milioane de telespectatori. Cu toate acestea, nu debutul primului sezon a fost cel mai urmărit.

Debutul celui de-al treilea sezon a înregistrat peste 5,3 milioane de telespectatori la nivel național și a avut o cotă de piață de 48%, ceea ce înseamnă că aproape jumătate din populația României care deținea un televizor urmărea talent show-ul.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: