Prințul William, imagini răvășitoare cu copiii. Dar Kate lipsește. Foto

Prințul William, imagini răvășitoare cu copiii. Dar Kate lipsește. Foto Prințul William. Sursa foto: Arhiva EVZ

Prințul William a primit un mesaj emoționant din partea celor trei copiii ai săi. De Ziua Tatălui, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis au publicat o urare pentru tatăl lor. Gestul celor trei copii ai cuplului regal a atras numeroase reacții din partea internauților.

Prințul William a primit o urare din partea celor trei copiii

Prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis și-au arătat aprecierea pentru tatăl lor. Aceștia au ales o zi specială pentru a-i face o urare publică. „Te iubim, Papa. Happy Father's Day”, a fost mesajul postat de cei trei copii ai cuplului regal.

La finalul urării făcute, cei trei au adăugat inițialele „G, C & L”, potrivit BBC.

Prințul William

Sursa foto: Platforma X

Alături de mesajul emoționant, aceștia au postat și o fotografie. În imagine, William apare stând pe o plajă, având brațele în jurul copiilor săi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mesaj pentru Regele Charles

La rândul său, acesta a postat un  omagiu de Ziua Tatălui. De asemenea, el a publicat o fotografie din copilărie. În imaginea respectivă l, William apare jucând fotbal cu regele, în grădinile Palatului Kensington. Fotografia a fost realizată la 12 iunie 1984.

De asemenea, pe contul X al Familiei Regale au fost distribuit câteva imagini de arhivă cu Regele alături de tatăl său, Prințul Philip.

Familia regală

Sursa Foto: Twitter/X

Prințul William a fost însoțit de Kate Middleton la Trooping the Colour

După numeroasele speculații legate de starea prințesei de Wales, aceasta și-a făcut apariția la evenimentul Trooping the Colour. În prima sa apariție publică de după tratamentul pentru cancer, Catherine a apărut zâmbitoare și i-a fost mereu alături prințului.

Membrii familiei regale au fost întâmpinați și aplaudați de mulțimea venită în centrul Londrei. La balcon, prințul William și Kate Middleton au apărut alături de cei trei copii și i-au salutat pe cei prezenți.

În mediul online, mulți dintre fanii familiei regale au precizat că prințesa de Wales este „vizibil mai slabă”.