Evenimentul Zilei > Monden > Prințul Harry se întoarce în Marea Britanie fără Meghan. Decizie neașteptată a ducelui de Sussex
Prințul Harry se întoarce în Marea Britanie fără Meghan. Decizie neașteptată a ducelui de Sussex

Prințul Harry se întoarce în Marea Britanie fără Meghan. Decizie neașteptată a ducelui de Sussex

Prințul Harry urmează să se întoarcă în Marea Britanie, probabil fără consoarta sa, Meghan Markle. Prințul va fi însoțit, însă, de o echipă de filmare a gigantului american Netflix.

Tânărul prinț urmează să-și petreacă un sfârșit de săptămână în Nottinghamshire, pentru a se ocupa de planificarea  jocurilor Invictus ale veteranilor militari care vor avea loc anul viitor în Olanda.
Apoi intenționează să-i facă o vizită bunicii sale, regina, înainte de a traversa oceanul cu avionul pentru a se întoarce la exclusivistul conac din Montecito (estimat la 11 milioane de dolari) în care locuiește. Nu se știe, deocamdată, dacă prințul Harry își va face timp să-l vadă și pe fratele său, prințul William.

Pregătește Jocurile Invictus

Surse apropiate prințului  au spus că acesta va fi însoțit de o mică echipă de filmare atunci când se va adresa participanților la Invictus. Întâlnirea va avea loc la Stanford Hall, centrul de reabilitare a armatei pentru soldații răniți.

Echipa de filmare, angajată de Archewell Productions, filmează pentru proiectul de 100 de milioane de lire sterline încheiat anul trecut între Netflix și Susche’s Archewell Foundation, pentru a produce Heart of Invictus, un documentar despre jocuri.

Archewell Productions a fost înființat de prințul Harry și Meghan Markle anul trecut pentru ”a folosi puterea povestirii, pentru a îmbrățișa umanitatea noastră comună și datoria față de adevăr prin lentila compasiunii”.

Prințul Harry  nu poate renunța la interesul său pentru armată

Prințul Harry a rupt toate legăturile oficiale cu armata britanică prin decizia sa de a renunța la îndatoririle regale.

Dar prințul, care a trecut prin două stagii în Afganistan, rămâne pasionat de Jocurile Invictus pe care le-a înființat în 2013 după ce a asistat la Jocurile războinice similare din SUA. Aceste jocuri se adresează veteranilor cu dizabilități fizice și psihice.

Președintele Fundației Invictus, Sir Charles Allen, a informat deja despre evenimentul din weekend, care va planifica pentru jocurile din aprilie. „Ducele de Sussex va dori să se asigure că suntem pregătiți, deoarece ultimele jocuri au fost anulate din cauza Covid. Sperăm că situația din aprilie a anului viitor va permite desfășurarea jocurilor așa cum era planificat, în Olanda. Înțelegem că ducele de Sussex va fi însoțit de o mică echipă de filmare, pentru a permite publicului să vadă munca grea pe care o implică planificarea acestor jocuri”, notează ziarul Daily Express.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: