Prințesa Kate a impresionat cu ținuta sa, în prima apariție publică după diagnosticul de cancer

Prințesa Kate a impresionat cu ținuta sa, în prima apariție publică după diagnosticul de cancer Prinţesa Kate. Sursa foto: Facebook

Prințesa Kate i-a uimit pe toți cu ținuta aleasă în prima sa apariție publică de la anunțarea diagnosticului de cancer. Aceasta a luat parte sâmbătă la evenimentul „Trooping the Colour”, unde a ales o ținută în alb și negru.

Prințesa de Wales a ales să îmbrace o rochie Jenny Packham pe care a mai purtat-o în diverse ocazii în 2023, dar pe care astăzi a accesorizat-o diferit.

„Trooping the Colour” este o paradă militară ce se organizează în fiecare an în centrul Londrei, pentru a marca ziua de naştere a monarhului britanic, Regele Charles.

Prințesa Kate, într-o ținută care a atras toate privirile

De data aceasta, rochia a fost accesorizată de un brâu nou și de o fundă adăugată la guler. Pentru a completa aspectul, ea a optat pentru o pălărie OC 155 de la Philip Treacy în aceeași nuanță, un clutch East West Bayswater de la Mulberry evaluat la 650 de lire sterline și pantofi Romy 85 din piele albă de la Jimmy Choo, la același preț.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prințesa Kate, în calitate de Colonel al Irish Guards, a accentuat ținuta cu cercei de perle de la Cassandra Goad, evaluată la 5.620 de lire sterline, și a completat look-ul cu broșa Regimentului Irish Guards.

Ultima apariție a Prințesei de Wales a fost primită cu entuziasm de către fanii regali, unii comparând-o cu celebrul costum alb-negru purtat de Audrey Hepburn în filmul My Fair Lady.

Prințesa Kate

Prințesa Kate. Sursa foto: The Prince and Princess of Wales/ Instagram

Fanii, entuziaști să o vadă pe prințesă

„Este atât de minunat să o văd! Arată uimitor!”, a scris un utilizator pe X.

„Astăzi a meritat așteptarea”, a scris un altul.

Kate a fost prezentă ulterior la balconul Palatului Buckingham alături de Familia Regală pentru a urmări defilarea.

În tot acest timp, prințesa Kate a părut relaxată și cu moralul ridicat, salutând și zâmbind către mulțime, potrivit Express.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Prințesa Kate, în vârstă de 42 de ani, nu a fost văzută în public de la sărbătorile de Crăciun, dar a făcut cunoscut vineri că va participa la acest eveniment. Totodată, a menționat  „progresele” în tratamentul de chimioterapie pe care îl urmează.