Kate Middleton, schimbată, dar la fel de elegantă: Există zile bune şi zile rele. Învăț cum să am răbdare

Kate Middleton, schimbată, dar la fel de elegantă: Există zile bune şi zile rele. Învăț cum să am răbdare Kate Middleton. Sursa foto: Captură video

Kate Middleton, prinţesa de Wales, a sosit la Palatul Buckingham pentru parada oficială organizată cu ocazia zilei de naştere a regelui, prima ei apariţie publică de când şi-a dezvăluit diagnosticul de cancer.

Kate Middleton, prima apariție publică după ce a fost diagnosticată cu cancer

De când a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer, Kate Middleton a urmat tratamentul de chimioterapie și, la recomandarea medicilor, a stat departe de viața publică.

Kate Middleton

Kate Middleton. Sursă foto: X.com

Ne puteți urmări și pe Google News

„Încă nu am ieșit din impas”

„Încă nu am ieșit din impas”, a scris KateMiddleton, vineri, într-un mesaj pe rețelele sociale, alături de o nouă fotografie realizată de fotograful Matt Porteous, în apropierea casei sale din Windsor. Aceasta este cea mai semnificativă actualizare privind starea de sănătate a lui Catherine de când a anunțat, în martie, că suferă de cancer, într-o declarație scrisă de ea însăși. Cu toate că noul mesaj este optimist, acesta este însoțit de o notă de precauție.

„Aşa cum ştie oricine trece prin chimioterapie, există zile bune şi zile rele", spune prinţesa de Wales. "În acele zile proaste te simţi slab, obosit şi trebuie să cedezi în faţa corpului tău care se odihneşte. Dar în zilele bune, când te simţi mai puternic, vrei să profiţi la maximum de faptul că te simţi bine", mărturiseşte prinţesa.

„Învăţ cum să am răbdare, mai ales cu incertitudinea. Luând fiecare zi aşa cum vine, ascultându-mi corpul şi permiţându-mi să îmi dau acest timp atât de necesar pentru a mă vindeca", adaugă ea.

Kate Middleton lucrează de acasă

Sâmbătă, cu ocazia evenimentului Trooping the Colour, care celebrează ziua regelui, prințesa Kate va participa la parada de trăsuri alături de copiii săi și va fi parte din grupul de familie care va saluta mulțimea de la balconul Palatului Buckingham. Această ceremonie marchează aniversarea monarhului, iar un purtător de cuvânt al palatului a declarat că Regele Charles al III-lea este "foarte încântat că prințesa va putea participa".

Prințesa a mulțumit, de asemenea, pentru mesajele de susținere primite din partea publicului în perioada bolii sale, exprimând că a fost „copleșită” de încurajări. Ea a subliniat că sprijinul oferit a avut un impact enorm asupra ei și a lui William, ajutându-i să depășească unele dintre cele mai dificile momente.

Kate Middleton a început să lucreze de acasă și este de așteptat să participe la câteva evenimente pe parcursul verii. Cu toate acestea, Palatul Kensington a subliniat că nu este vorba despre o revenire completă, iar planurile pot suferi modificări de ultim moment.