Principele Philip este cel mai vârstnic şi cel mai longeviv consort din istoria Mării Britanii.  Iar Prinţul Charles vorbeşte despre tatăl său ca şi cum nu mai este în viaţă: “Îmi lipseşte tata, sunt foarte trist”.  Şi aşa au pornit  zvonurile despre moartea principelui Phillip.
„Resimt teribil lipsa lui tata şi a nepoţilor mei”.  Acestea sunt cuvintele pronunţate de prinţul Charles în timpul unui interviu pentru Sky News din seria “After the Pandemic: Our New World” şi care au alimentat din nou bănuielile despre moartea principelui Phillip. Bănuieli dezminţite de Casa Regală de fiecare dată.

Peste două zile Principele Philip va împlini 99 de ani

De mult timp Phillip – care miercuri va împlini 99 de ani – nu mai apare în public, absenţa sa a dus la presupunerea iniţială că nu se simte bine şi apoi, în timpul pandemiei, au circulat zvonuri cum că soţul Reginei Elisabeta a II-a ar fi murit (!).

Şi, se presupune, având în vedere situaţia mondială delicată şi imposiblitatea de a realiza funeraliile cu o ceremonie demnă, regalii au ales varianta ascunderii ştirii, potrivit presei locale, scrie Leggo.

Dacă Principele Philip este în viaţă, de ce îi este atât de dor de el?

„E teribil de trist cât de mult îţi pot lipsi prietenii şi rudele dar, din fericire, pot vorbi cu ei la telefon şi ocazional să fac chestiuni de genul acesta pe FaceTime. Dar nu e acelaşi lucru. Aş vrea cu adevărat să-i îmbrăţişez”, a continuat prinţul Charles în interviu.
“Principele a fost lovit direct de către virus… dar acum se simte mai bine şi abia aşteaptă ca totul să revină la normalitate” a mai declarat Charles concluzionând:  „Nu l-am văzut pe tata de mult timp. Va împlini 99 de ani. Toată această situaţie este foarte tristă”. Să fie în spatele acelor cuvinte ceva mai mult decât lasă să se înţeleagă?