Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce s-a întâmplat la Timișoara. Imagini în premieră. Fiul lui Sile Cămătaru este căutat de poliție
Ce s-a întâmplat la Timișoara. Imagini în premieră. Fiul lui Sile Cămătaru este căutat de poliție

Ce s-a întâmplat la Timișoara. Imagini în premieră. Fiul lui Sile Cămătaru este căutat de poliție

A apărut prima înregistrare video cu momentul în care fiul celebrului interlop Sile Cămătaru îl înjunghie pe un alt client al clubului din Timișoara.

Au apărut primele imagini de la atacul din Timișoara unde fiul lui Sile Cămătaru ar fi înjunghiat un tânăr în fața unui club din oraș, scrie Antena3.

Scandalul ar fi pornit după ce victima ar fi agresat-o pe iubita fiului cunoscutului interlop, patroana localului unde a avut loc bătaia sângeroasă.

Tânărul de 30 de ani a fost înjunghiat în zona pieptului, în faţa unui club din Timişoara, în urma unui conflict spontan. Surse locale declară că se fac cercetări pentru loviri şi alte violenţe, după ce un bărbat de 30 de ani a fost înjunghiat în faţa unui club.

Tânărul care a fost rănit în urma unui conflict spontan a mers singur la spital şi după ce a primit îngrijiri medicale a ajuns la Poliţie, unde a depus plângere.

Potrivit aceloraşi surse, victima a fost dusă la Institutul de Medicină Legală, pentru eliberarea unui certificat medico-legal.

Fiul lui Sile Cămătaru este căutat acum de polițiști în întreaga țară.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: