Primele imagini cu trupul fără suflare al marelui actor au fost făcute publice recent. Fanii sunt disperaţi, iar familia nu poate accepta pierderea suferită. Viaţa lui Philip nu era deloc simplă. La doar o zi de la moartea sa, noi detalii au ieşit la iveală.
Potrivit Dailymail.co.uk, actorul se despărţise de partenera lui de viaţă în urmă cu o săptămână. Mai mult, acesta avea şi probleme financiare. Din nefericire, Philip a putut uita de probleme doar cu "ajutorul" drogurilor, care i-au adus sfârşitul. Actorul are trei copii – Cooper, Tallulah şi Willa – cu partenera lui de viaţă, Mimi O’Donnell. Nu este pentru prima dată când actorul consuma droguri. Philip se lupta cu dependenţa de droguri de mai mulţi ani.
Un prieten l-a găsit
Actorul a fost găsit fără suflare în baia apartamentului său, de către scenaristul David Katz, cel care de altfel a şi anunţat poliţia, la ora locală 11.15, relatează Wall Street Jurnal, citând un oficial. Potrivit site-ului TMZ.com, poliţia a descoperit un ac de seringă înfipt într-un braţ al actorului şi un pliculeţ care pare să fi conţinut heroină.

Deşi circumstanţele în care Philip Seymour Hoffman a murit nu sunt deocamdată foarte clare, actorul s-a confruntat de-a lungul anilor cu mai multe probleme cauzate de dependenţa de droguri. Actorul nu mai consumase droguri timp de 23 de ani, dar a recidivat din acest punct de vedere în 2012.

În mai 2013, starul s-a internat într-o clinică de dezintoxicare pentru a se trata contra dependenţei de heroină.
TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • TOPUL RUŞINII: Stroe şi Ponta sunt consideraţi principalii VINOVAŢI pentru gestionarea TRAGEDIEI AVIATICE din Apuseni
  • Traian Băsescu: Dacă ar fi existat coordonare, s-ar fi putut face imediat localizarea avionului prăbuşit în Apuseni. Ponta a cerut trecerea STS la MAI şi demiterea lui Opriş
  • Elena Udrea: Ne propunem ca Partidul Mişcarea Populară să fie revelaţia politică a anului 2014
TOP 3 ARTICOLE POPULARE:
  • TOP 10 IMAGINI care au devenit VIRALE, deși există DETALIU care îți schimbă TOTAL percepția lor | GALERIE FOTO
  • GOALE și NEÎNFRICATE. Cum arată femeile care fac alpinism DEZBRĂCATE pentru un CALENDAR | GALERIE FOTO
  • SECRETE la 700 metri sub Pământ. Materia ÎNTUNECATĂ își face SIMȚITĂ PREZENȚA