Evenimentul Zilei > Actualitate > Primele declarații ale lui Cosmin Olăroiu după întâlnirea cu FRF: „A fost o dată când am renunţat la un contract pentru a prelua naţionala, dar mi s-a spus să mai aştept”
Primele declarații ale lui Cosmin Olăroiu după întâlnirea cu FRF: „A fost o dată când am renunţat la un contract pentru a prelua naţionala, dar mi s-a spus să mai aştept”

Primele declarații ale lui Cosmin Olăroiu după întâlnirea cu FRF: „A fost o dată când am renunţat la un contract pentru a prelua naţionala, dar mi s-a spus să mai aştept”

Cosmin Olăroiu s-a aflat deseori pe lista scurtă a potențialilor selecționeri ai naționalei României. Însă, „Oli” a mărturisit că nu a purtat discuții vaste cu cei de la FRF în acest sens, deoarece le-a transmis clar că are încă doi ani de contract cu Al Ahli şi are clauză de reziliere.

Tehnicianul român a recunoscut că în trecut a fost la un pas de a prelua naționala, dar  cei de la „Casa Fotbalului” nu au insistat.

„În primul rând sunt foarte măgulit de proporţia şi de rezultate sondajelor. Pentru mine e un lucru care mă motivează foarte mult şi aş vrea ca lumea să înţeleagă că şi eu mi-aş dori să stau acasă. Şi eu mi-aş dori să stau cu familia, cu prietenii, cu oamenii pe care îi cunosc, să vorbesc limba mea. Antrenând şi echipa naţională ar fi un lucru extraordinar.

De-a lungul timpului i-am expus şi preşedintelui FRF. A mai fost odată când am renunţat la un contract pentru a prelua echipa naţională şi atât mi s-a spus: să mai aştept puţin şi încă puţin şi, între timp, am semnat un nou contract şi am plecat.

Au mai fost discuţii de-a lungul timpului, nu oferte, că să nu înţeleagă nimeni că tot timpul s-a spus Olăroiu e prea scump, Olăroiu vrea prea mulţi bani. Chiar acum am citit, mi-a arătat cineva un articol că am cerut 750.000 sau ceva de genul ăsta. Discuţiile între mine şi preşedinte s-au rezumat la atât, dânşii mi-au spus că vor să colaboreze cu mine, iar eu le-am spus: situaţia mea în momentul de faţă este urmatoarea – am un contract încă 2 ani cu Al Ahli. Aici s-a terminat toată discuţia. N-a existat nicio negociere.

Cand am venit în Romania, la Steaua, pe o perioadă scurta, pentru că semnasem cu Al Ain şi i-am ajutat atunci la căştigarea Cupei nu mi-au dat niciun ban, n-am câştigat niciun ban. Am fost antrenorul naţionalei Arabiei Saudite şi puteţi întreba oamenii de acolo, nu mi-au dat nici măcar un leu. N-am primit niciun ban. Cum aş putea să vin în România, la naţională, şi să pretind un salariu ca acolo sau un salariu foarte mare? Eu ştiu condiţiile din România, posibilităţile din România.

Însă la nivelul de echipă natională a României nu s-a pus niciun moment, nicio secundă nu s-a discutat de vreo sumă. Eu le-am spus că am doi ani de contract, nu pot în momentul de faţă”, a declarat Cosmin Olăroiu pentru Dolce Sport.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: