Evenimentul Zilei > Politica > „Prime Time”, Andrei Nicolae, PSD: „Guvernul PNL a ridiculizat activitatea Parlamentului”
„Prime Time”, Andrei Nicolae, PSD: „Guvernul PNL a ridiculizat activitatea Parlamentului”

„Prime Time”, Andrei Nicolae, PSD: „Guvernul PNL a ridiculizat activitatea Parlamentului”

Deputatul PSD Andrei Nicolae este de părere că toate măsurile luate de Guvernul Orban frizează absurdul.

După ce Laurențiu Botin l-a întrebat direct pe Andrei Nicolae dacă nu face altceva decât să gireze o mascaradă prin faptul că „se joacă” de-a audierea miniștrilor pentru Guvernul Orban 2, când nici PNL nu-și va susține propriul guvern, deputatul PSD a spus că sunt datori să-și facă meseria.

„Este în sarcina noastră să facem acest lucru, să mergem, să audiem. Noi considerăm că acești miniștri nu ar fi trebuit să se afle în situația de a fi respinși din nou, din moment ce acum o săptămână și ceva au primit un vot de blam din partea Parlamentului” a declarat deputatul PSD Andrei Nicolae, membru al Comisiei de administrare publică și a amenajare a teritoriului.

Odată demiși, este absurdul absurdului, dacă îmi permiteți această exprimare, să audiem miniștrii care tocmai au fost demiși printr-o moțiune de cenzură.  Au ridiculizat întreaga activitate a Parlamentului” a mai spus Nicolae, adăugând că „dacă absurdul ar avea o scară, l-am putea măsura pe toate măsurile pe care le-au luat acest Guvern în trei luni de zile”.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: