Evenimentul Zilei > Justitie > Prezență surpriză la dezbaterea ordonanțelor privind grațierea și modificarea Codurilor penale
Prezență surpriză la dezbaterea ordonanțelor privind grațierea și modificarea Codurilor penale

Prezență surpriză la dezbaterea ordonanțelor privind grațierea și modificarea Codurilor penale

După ce ministrul Justiției, Florin Iordache, a anunțat că, luni, va organiza o dezbatere pe cele două ordonanțe care privesc grațierea și modificarea Codurilor Penale, finanțatorul echipei de fotbal Steaua, Gigi Becali, și-a anunțat și el prezența.

"M-am înscris și eu acum la dezbatere, la Ministerul Justiției. Luni, mă duc și eu la dezbatere pentru că sunt vicepreședinte la o fundație de drepturile omului, ca fost membru în Comisia juridică a Parlamentului European și ca membru în Comisia juridică a Parlamentului României. Nu contează că iese lumea în stradă, că legea grațierii nu o dau zeci de oameni, o dă poporul român și Parlamentul. Bine, au greșit, că nu trebuia să o dea Guvernul prin ordonanță, trebuia să o dea Parlamentul, care este reprezentantul poporului", a declarat Becali la sport.ro.  Finanțatorul echipei de Fotbal Steaua a mai spus  că "sută la sută va fi dată legea grațierii", dar că nu se știe în ce formulă.