PREVIZIUNE devastatoare despre viitorul țării: DOLIU NAȚIONAL în ROMÂNIA

PREVIZIUNE devastatoare despre viitorul țării: DOLIU NAȚIONAL în ROMÂNIA

Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis dezastrul din Colectiv, a avut o nouă previziune înfiorătoare despre viitorul României.

 "Noaptea de 7-8 Ianuarie 2018, ora 1,12! Dragii mei, în aceasta noapte,după ce am inchis calculatorul, vad într-o clipita in spatele meu un cer senin de noapte,după care, Cerul se schimba si devine negru ca abanosul. Peste cerul de noapte obisnuit s-a asternut ca o pânza neagra sau mai bine spus, ca un taciune.

Toate stelele au disparut si a ramas doar una singura micuta, stralucind si pulsand. Nu stiu cum se intampla, dar eram si eu cu sufletul acolo sus la Bolta Cereasca, iar cu mana mea dreapta dadeam sa inlatur taciunele deoparte. Steaua se deplasaseza 3 metri mai incolo, mai spre Apus, ca sa-mi arate ceva uimitor, după care a revenit la locul ei. Ceea ce mi-a aratat steaua de pe cerul negru era un loc unde se afla dragilor TRICOLORUL ROMÂNIEI.

Ceva tragic se va intampla, iar Steagul Romaniei va fi coborât în bernă.(...) Sa ne rugam fratilor la bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, ca sa ne apere si sa ne păzeasca de tot raul, e toata suferinta si de toate dezastrele, Amin. Cu dragoste, Maria", a scris clarvăzătoarea, pe blogul său.

Ne puteți urmări și pe Google News