Evenimentul Zilei > International > Preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, i-a făcut un cadou lui Ponta
Preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, i-a făcut un cadou lui Ponta

Preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, i-a făcut un cadou lui Ponta

Preşedintele Parlamentului Republicii Moldova a avut astăzi o discuţie cu premierului României. La finalul întâlnirii cu Andrian Candu, Victor Ponta a primit cadou o ie tradițională.

Preşedintele Parlamentului Republicii Moldova a avut astăzi o discuţie cu premierului României, Victor Ponta.

„Am trecut în revistă situaţia actuală din România şi Moldova. Mai ales că trecem printr-o perioadă nu cea mai bună din punct de vedere economic, sunt implementate proiectele discutate anterior şi care erau lăsate mai lent. Cu siguranţă multe proiecte pot fi reluate. Am discutat relaţiile economice, politice dintre cele două state, am ajustat agenda, vor fi evenimente la Bruxelles. Trebuie să venim cu un mesaj comun. Domnul Ponta a menţionat că dacă este necesar, trebuie să sunăm la Bucureşti. Ramâne o prioritate pentru ambele state proiectele de reconectare la electricitate şi gazoduct. Unele sunt la faza de semnare a studiului de fezabilitate. România şi Republica Moldova vor găsi cele mai bune soluţii pentru a grăbi finalizarea de construcţiei. Cred că până la sfârşitul anului current vor fi pregătite toate documentele ca în 2016 să fie un an al realizărilor. Le mulţumim că sunt alături de noi''.

La finalul întâlnirii cu Andrian Candu, Victor Ponta a primit cadou o ie tradițională. 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: