Evenimentul Zilei > Actualitate > Presa americană crede în șansele Simonei Halep, la US open: „Vom vedea jucătoarea puternică de la începutul sezonului!”
Presa americană crede în șansele Simonei Halep, la US open: „Vom vedea jucătoarea puternică de la începutul sezonului!”

Presa americană crede în șansele Simonei Halep, la US open: „Vom vedea jucătoarea puternică de la începutul sezonului!”

Cel mai important săptămânal sportiv din SUA, „Sports Illustrated”, are așteptări mari de la Simona Halep (locul 2 mondial), la ultimul Grand Slam al anului, US Open.

Parcursul excelnt pe care l-a avut românca la Toroto și Cincinnati i-a determinat pe ziariștii americani să creadă în șansele Simonei la Flushing Meadows, turneu ce va debuta pe data de 31 august. Așadar, șase ziariști de la „Sports Illustrated” au realizat o analiză despre întrecerea de la New York, făcând referire și la tenismena constănțeancă.

„A fost interesant să o vedem pe Simona Halep revenind la forma de dinainte de a pierde în primul tur la Wimbledon, la locul 106, Jana Cepelova. Halep a început sezonul puternic, dar a avut performanțe dezamăgitoare la Paris și Londra, așa că e încurajator să o vedem făcând finale la Toronto și Cincinnati. Vacanța ei de patru săptămâni în România a revigorat-o suficient pentru parcursul de la US Open? Ea e acum pe un val de încredere și cred că vom vedea jucătoarea puternică de la începutul sezonului, de la Indian Wells și Miami. Faptul că e cap de serie doi arată de asemenea bine pentru româncă”, a scris Jamie Lisanti.

„În concursul feminin, Serena pare pregătită. N-a fost în cea mai bună formă la Cincinnati și totuși a reușit să treacă de Simona Halep în două seturi competitive”, a notat Richard Deitsch, un alt ziarist de marcă al publicației menționate.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: