Evenimentul Zilei > Actualitate > Predicție sumbră ce vizează Bucureștiul. Capitala va fi luată cu asalt de șobolani, țânțari și căpușe
Predicție sumbră ce vizează Bucureștiul. Capitala va fi luată cu asalt de șobolani, țânțari și căpușe

Predicție sumbră ce vizează Bucureștiul. Capitala va fi luată cu asalt de șobolani, țânțari și căpușe

Gabriela Firea reclamă că s-a întârziat nepermis de mult cu planul pentru combaterea dăunătorilor și a insectelor, iar Bucureștiul va avea mari probleme.

Gabriela Firea, fost primar general al Bucureștiului, a avertizat că, în viitorul apropiat, Capitala se va confrunta cu probleme din cauza înmulțirii șobolanilor, căpușelor și țânțarilor. Lipsa voturilor pentru Programul Unitar de Acțiune pentru Deratizare și Dezinsecție va crea mari probleme, iar sănătatea bucureștenilor va fi pusă în pericol. Parcurile sunt pline de căpușe și deja peste 100 de copii și adulți s-au prezentat la spitale cu mușcături.

Avertismentul Gabrielei Firea: „Capitala se va umple de șobolani, țânțari, căpușe și alte dăunătoare”

„Capitala se va umple de șobolani, țânțari, căpușe și alte dăunătoare, din „grija” primarului general și a celor două partide, PNL și USR+. Iar asta înseamnă boli pentru toți, copii și adulți! Nici astăzi, și suntem aproape la jumătatea anului, nu a fost votat Programul Unitar de Acțiune pentru Deratizare și Dezinsecție.

Anul trecut, în februarie începeau primele stropiri împotriva tânțarilor. Anul acest, ZERO până acum. Ba nu a fost buget, ba e planul întocmit prost, ba nu sunt bani suficienți. Doar motive!

De râs e că USR+ nu sprijină planul spunând că e al PSD, când planul e propus de același NIMICușor Dan pe care l-au „înscăunat” Primar General. Acum, buget există. Planul poate fi modificat oricând, dar ca specialiștii din primărie să poată începe acțiunile trebuie aprobat într-o formă sau alta”, a transmis Gabriela Firea în cadrul unui mesaj postat pe contul de Facebook.

Săgeți trimise de fostul primar către Nicușor Dan

Ședința Consiliului General al Municipiului București, convocată azi de colegii mei din PSD, a fost pentru consilierii PNL și USR+ doar un motiv de a bifa o prezență pentru indemnizație. Nu au dezbătut unicul proiect propus și nici măcar nu au aprobat ordinea de zi.

Singurele voturi „pentru” au fost ale celor 20 de consilieri generali PSD. NIMICușor Dan nici nu s-a obosit să participe la ședință! Primarul general și consilierii de la putere uită ce scrie în fișa postului. De patru luni nu s-au mai făcut deratizări în București. Parcurile sunt pline de căpușe și deja peste 100 de copii și adulți s-au prezentat la spitale cu mușcături. Țânțarii nu au apărut încă, dar în lipsa tratamentelor la vară nu vom putea ieși din case”, a mai scris fostul primar pe rețeaua de socialziare.