Praf în ochi. Când și unde se dă cea mai mare bătălie cu prafuri colorate

Praf în ochi. Când și unde se dă cea mai mare bătălie cu prafuri colorate

Cea mai mare bătălie cu prafuri colorate din jumătatea vestică a României e programată duminică, pe malul lacului Ghioroc, în județul Arad. Evenimentul are loc în cadrul Festivalului de Vară (Ghioroc Summer Fest).

„Evenimentul de duminică este foarte special. Va fi cel mai mare Color Fight din vestul României, pe muzica DJ Liviu Hodor. Vom avea tunuri uriașe, participanții vor primi și ei pudră colorată, atmosfera va fi unică, excepțională. Am mai organizat așa ceva în anii precedenți, dar nu la acest nivel. De fapt, din câte am înțeles, nu s-a mai organizat nimic similar, ca amploare, în zona noastră”, a declarat primarul Corneliu Popi Morodan, conform newsar.ro.

Bătălia cu prafuri colorate e programată să înceapă la ora 14,00, organizatorii estimând că punctul culminat se va atinge după două ore. Ghioroc Summer Fest este cel mai popular eveniment estival al județului Arad. Potrivit estimărilor autorităților, peste 100.000 de participanți au fost angrenați în programul de anul acesta. Vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă, că pe 1 septembrie va fi organizat spectacolul de închidere a Ghioroc Summer Fest 2018, cu o noapte a DJ-ilor, la care sunt contractați artiști din topurile naționale și internaționale. (Sursa foto: PlusMinus Magazine)

Ne puteți urmări și pe Google News