Horațiu Mălăele s-a născut sașiu, dislexic, bâlbâit. Povestea unui mare actor.

Horațiu Mălăele s-a născut sașiu, dislexic, bâlbâit. Povestea unui mare actor.

Actorul Horatiu Mălăele spunea: ”M-am născut sașiu, bâlbâit, cu toate componentele unui eșec enorm.” Dimpotrivă, a ajuns un actor și un regizor rafinat, inteligent, de top.

Actorul Horatiu Mălăele spunea: ”M-am născut sașiu, dislexic, bâlbâit, cu toate componentele unui eșec enorm. Și faptul că sunt aici este o performanță.“

Recent, TVR a programat momente de stand up cu Horațiu Mălăele, vizualizate iar, și iar, pe Internet. Este fabulos. Poze de colecție.

Actorul Horațiu Mălăiele: ”M-am născut sașiu, dislexic, bâlbâit”

Horațiu Mălăele (68 de ani) nu este doar un actor deosebit de talentat. Este un regizor rafinat și a avut 30 de expoziții de caricatură de excepție. Este de neconfundat.

Ne puteți urmări și pe Google News

”Când m-am născut, nu erau semne de vreo reuşită a mea în viaţă. Aveam un strabism foarte pronunţat, eram dislexic şi abia citeam, toţi cei din jur râdeau de mine. Eram numit «prostu’ clasei», mi se lipeau bilete cu apelativul ăsta în pauze pe spate.”

”Mi se spunea mereu că desenez urât şi de atunci nu prea am mai desenat. Eram în suferinţă. Înţelesesem că sunt prost, urât, şi că nu sunt bun de nimic. Apoi, în clasa a V-a, a venit un profesor care mi-a văzut un desen ascuns, şi a vorbit puţin cu mine. La urmă, m-a privit direct în ochi şi mi-a spus clar: «Tu eşti un geniu». Iar eu am început să fiu.”

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.