De curând, fosta iubită a lui Nicolae a postat pe o rețea de socializare un mesaj legat de fiica sa, Iris. „Pentru ultima oară, vă reamintesc: nu am refuzat niciodată să fac test ADN cu Iris! Tot ce am cerut a fost să îl facem în două locuri diferite (alese chiar şi prin tragere la sorţi). Acum, întrebare de 10 puncte pentru toţi cârcotaşii mei: dacă are intenţii bune referitor la copilul lui de ce refuză să facă două teste?”, a scris Nicoleta Cîrjan pe Facebook.

Reamintim că Nicoleta Cîrjan a devenit mamă anul trecut, în februarie, iar în august Nicoleta Cîrjan scria un text șocat pe blogul ei,  ca o poezie, pe care l-a intitulat "De ce m-a violat". Textul pare să facă referire la povestea dintre ea şi Principele Nicolae.

„Mai întâi am ţipat la el
Du-te-n p***a mă-tii,
Lasă-mă în pace”
El a spus că nu, că degeaba zic aşa,
Ştie el mai bine că are loc pe tron în mintea mea.
Apoi,
L-am dat afară pe uşă, el a intrat pe geam
I-am dat un şut în fund şi două capace peste ureche,
El a spus că pot să îl omor în bătaie, că oricum nu pleacă. Ah, şi că de fapt nici moarte nu are. Ha! (…)

Tâmplele zvâcneau, un vuiet îngrozitor îmi ocupa mintea.
Mă violase încontinuu timp de 24 de ore.
Deşi am mâncat, m-am plimbat, am lucrat, am adormit şi leşinat în timpul ăsta, el nu m-a lăsat.
A stat acolo pe mine.
A fost unul dintre cele mai intense din viaţa mea (…)

Înfrigurată şi întărită am ieşit goală din baie,
El mă aştepta după colţ.
“Hei, eşti gata? Hai să o luăm de la început”
Am trecut pe lângă el. Mi-am ţinut respiraţia.
El m-a prins de mână şi mi-a zis
“Iar faci pe nebuna? Nu mă mai enerva”
M-am întins pe pat cu faţa în sus, fără să gândesc ceva, fără să rostesc vreun cuvânt”
, scria Nicoleta Cîrjan. 

Nicoleta și Nicolae s-au cunoscut, așa cum spunea ea, în lumea bicicletelor. Nicoleta Cîrjan povestea, în singurul interviu acordat mass-media, cum l-a cunoscut pe Principele Nicolae. „Lucram pentru ONG-ul meu, ca acum, dar, prin intermediul ONG-ului, eram şi brand endorser pentru Giant, care e unul dintre cele mai mari branduri de biciclete din lume. Făceam comunicare pentru Giant România şi în acest context ne-am cunoscut, în lumea bicicletelor. (…) Ne-am cunoscut la micul dejun. Eu am pedalat, împreună cu alţi membri ai echipei Giant, pe una dintre etapele turului. Nu ştiu cine a făcut primul pas. Am făcut amândoi câte un pas. Relaţia noastră a început profesional. Ne-am cunoscut şi, uşor-uşor, ne-am împrietenit. Am comunicat mai mult online, pentru că el era plecat foarte des din Bucureşti”, mărturisea Nicoleta Cîrjan pentru Pressone.ro.

Mama presupusei fetiţe a Principelui Nicolae spunea că reîntâlnirea a fost amuzantă. „Eu am întârziat un pic şi, când am ajuns, el era într-un cerc cu cunoscuţi de-ai mei şi eu i-am vorbit la per tu, ceea ce nu face nimeni. Dar nu mi-am dat seama, adică n-a fost ceva intenţionat. Mi se părea dubios să-i spun Alteţă. L-am luat la per tu şi toată lumea s-a uitat, aşa… Dar nu era nimic între noi. Pur şi simplu aşa simţeam eu să-l abordez”, a mărturisit femeia.