Evenimentul Zilei > Horoscop > POTUS a declanșat directiva ”Skyfire”, lovituri atomice preventive împotriva orașelor infectate. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
POTUS a declanșat directiva ”Skyfire”, lovituri atomice preventive împotriva orașelor infectate. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

POTUS a declanșat directiva ”Skyfire”, lovituri atomice preventive împotriva orașelor infectate. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Păstrează-ţi calmul, farmecul şi stilul de viaţă propriu. Nu te lăsa păcălit nici de alţii, nici de propriile iluzii. Nu te îngrijora inutil, astăzi nu sunt de aşteptat schimbări majore!

Personal, eu am citit mai multe rapoarte din anii 60’, acum desecretizate. Mai am şi mărturia lui Richard Sauder din cartea lui  „Hidden In Plain Site” şi a cunoscutului jurnalist de investigaţie Frank Edwards, autorul volumului „Strange World”. Raportul lui Lloyd A, Duscha, important contractor care a lucrat pentru U.S Army Corps of Engineers: „Underground Facilitis for Defense – Experience and Lessons”. Şi multe alte mii şi zeci de mii de pagini care conduc către confirmarea teoriei conspiraţiei că, începând din anii 50’ s-au construit în subteran largi cavităţi care pot oferi suport vital pentru multe milioane de locuitori ai Pământului, ani de zile.

Este îndeobşte cunoscută baza de la Munţii Cheyenne, în Colorado, considerată a fi baza subterană NATO, făcută populară de serialul „Stargate”. Nu este niciun secret, se văd luminile de la intrarea în tunel, de pe autostradă. Şi eu le-am văzut. Dar, chiar acolo se află baza centrală NATO?

Gurile rele de la Quantico spun că aceste „facilităţi” sunt considerate „black ops”, operaţiuni speciale secrete şi au fost construite cu fonduri care nu au trecut prin aprobarea Congresului. Tot de acolo se ştie că pe teritoriul SUA ar exista zeci de asemenea cavităţi enorme, aflate în subteran, la o adâncime de la 3 la 10 kilometri care pot adăposti, poate, milioane de americani timp de trei ani de zile, fără legătură cu exteriorul. În lume se pare că există mai multe adăposturi de diferite capacităţi, la mare adâncime. Se pare că în munţii Tian Shen chinezii au construit adăposturi enorme, pentru multe milioane de oameni. Dar, ştiţi cât de secretoşi sunt chinezii, nu se cunoşte numărul bazelor subterane şi capacitatea lor!

Probabil că şi la noi în ţară sunt astfel de adăposturi subterante. În general contractorii sunt străini şi se deghizează în constructori de autostrăzi. Parcă am avut noi prin Transilvania nişte constructori de autostrăzi care au venit cu utilaje grele, au fost pe aici vreo trei-patru ani şi nu au construit niciun kilometru de autostradă!

Se pare că la ora actuală, capacitatea de apărare prin adăposturi subterane de mare adâncime, militare sau civile, pe tot globul, se ridică la mai multe milioane de persoane, pe timp de trei ani de zile.

Un număr suficient, spun oamenii de ştiinţă, ca să asigure supravieţuirea speciei umane, dacă restul de şapte miliarde ar dispare, într-o secundă! Cum?

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE