”Această poveste e un fake news. Crin Antonescu nu s-a retras pentru cursa pentru prezidențiale. A candidat în PNL, dar oamenii lui l-au ales pe Iohannis să candideze. Din ce știu eu, Antonescu nu a fost șantajat. Nu cred că a existat un filaj, nu mi se pare serioasă chestia. Mulți oameni povestesc tot felul de lucruri la DNA pentru a-și rezolva problemele lor.”, a declarat Victor Ponta.

Reamintim că în  stenogramele DNA în care discută telefonic omul de afaceri Florian Walter și procurorul Mihaiela Iorga Moraru, pare și informația în care omul de afaceri susține că știe motivul pentru care s-a retras din cursa prezidențială Crin Antonescu.

MISTERUL DISPARIȚIEI lui Crin Antonescu din viața politică, în stenogramele DNA. Cine l-a șantajat pe fostul lider PNL? DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE!

Florian Walter susține că s-a pornit o mare operațiune de filare și șantaj, inclusiv în afara României, operațiune în care au fost urmăriți oameni politici de cel mai înalt rang. Walter arată că pe această operațiune a picat și Crin Antonescu, cel care ulterior a fost șantajat să se retragă din cursa pentru alegerile prezidențiale.