Dacă vă uitați atent la poziția umărului lui George Maior față de cel al lui Liviu Dragnea veți vedea că personajele se întrepătrund. Ciudat pentru o fotografie care ar trebui să reprezinte doi oameni care se țin amical unul pe altul. Este ca și când ar fi fost cineva scos de la mijloc.

Al doilea element care îmi ridică niște semne de întrebare mi-a fost semnalat de unul din cei care au participat la chermezele SRI, de la K 2 și K 4.

Fotograful SRI, cel care făcea pozele în ocazii festive, în mod normal ar fi trebuit să centreze imaginea pe George Maior, nu pe Liviu Dragnea.

Cu atât mai mult cu cât această fotografie a fost făcută cu ocazia unei aniversări a lui George Maior! Este de presupus că George Maior, la acel moment directorul SRI, a primit după eveniment fotografiile și una dintre ele a ajuns la Victor Ponta, care a și publicat-o.

Repet, aceste observații reprezintă doar niște suspiciuni legate de posibilitatea ca un personaj din zona politică sau de informații să fi fost scos din această fotografie.

Fac această precizare pentru că nu am nicio îndoială că tot ceea ce am scris în peste cele 30 de episoade ale operațiunii „Noi suntem statul!” este adevărat.

Iar acolo, încă din martie 2017, povesteam de reuniunile la care participau George Maior, Florian Coldea, Victor Ponta, Liviu Dragnea, Laura Codruța Kovesi, Gabriel Oprea, Sebastian Ghiță.

 

Te-ar putea interesa și: