Evenimentul Zilei > Politica > Ponta a DEZVĂLUIT de ce vrea DRAGNEA să-l OMOARE pe MAIOR
Ponta a DEZVĂLUIT de ce vrea DRAGNEA să-l OMOARE pe MAIOR

Ponta a DEZVĂLUIT de ce vrea DRAGNEA să-l OMOARE pe MAIOR

Victor Ponta a declarat, luni seara la Realitatea TV, că Liviu Dragnea vrea să îl elimine pe George Maior din viaţa publică pentru că fostul șef al SRI știe multe secrete ale președintelui PSD.

”George Maior știe foarte multe secrete de-ale lui Liviu Dragnea. El îi elimină pe cei care știu ce făceau ei înainte. O să îl omoare Dragnea și foarte bine îi face, dacă nu spune ce știe. Eu nu am stat și nu m-a omorât, am scăpat”, a spus Victor Ponta.

Concluzia scrisorii trimise de Rudolph Giuliani este că încrederea în sistemul de Justiţie din România este "serios zdruncinată" în faţa partenerilor externi şi a investitorilor străini, afirmă preşedintele PSD, Liviu Dragnea, luni, într-o postare pe Facebook.

El a precizat că a primit din partea lui Giuliani aceeaşi scrisoare pe care acesta a trimis-o preşedintelui Klaus Iohannis.

"Am primit din partea domnului Rudolph Giuliani aceeaşi scrisoare pe care a primit-o şi preşedintele Iohannis. Concluzia amară a acestei scrisori este că încrederea în sistemul de Justiţie din România este serios zdruncinată în faţa partenerilor externi şi a investitorilor străini. Domnul Giuliani pune cu adevărat degetul pe rană – o rană care este încă deschisă şi pe care România va trebui să o trateze tranşant şi cu mult curaj, dacă mai vrem să rămânem în familia statelor democratice din spaţiul Nord-Atlantic", a scris Dragnea.

El a adăugat că Rudolph Giuliani este un celebru procuror federal al Statelor Unite, care "a luptat în mod real cu mafia şi corupţia şi a cărui probitate morală şi profesională impune respect peste tot în lume".

Liviu Dragnea s-a referit şi la declaraţia ambasadorului României în SUA, George Maior, despre mesajul lui Rudolph Giuliani, pe care l-a caracterizat ca fiind un personaj "spumos" iar scrisoarea consideră că reprezintă "expresia unui lobby iniţiat de anumite forţe care sunt interesate de apărarea unor personaje de la noi care au avut probleme cu Justiţia".

"La fel de revoltătoare este şi reacţia celui care ar trebui să reprezinte interesele României în Statele Unite şi care a folosit numele ilustrului senator John McCain în încercarea de a acoperi adevărurile dureroase din scrisoarea domnului Giuliani. Domnul Maior şi-a depăşit în mod clar mandatul, iar din acest moment nu mai poate fi privit cu încredere de partenerii americani. Salut decizia Ministerului de Externe de a-l chema să explice această ieşire în decor şi sper ca măcar de această dată preşedintele Iohannis să facă ceea ce este în interesul României", a menţionat Dragnea.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: