Evenimentul Zilei > Actualitate > Polițistul Marian Godina, REPLICĂ USTURĂTOARE pentru deputatul care vrea să desființeze radarele
Polițistul Marian Godina, REPLICĂ USTURĂTOARE pentru deputatul care vrea să desființeze radarele

Polițistul Marian Godina, REPLICĂ USTURĂTOARE pentru deputatul care vrea să desființeze radarele

Marian Godină lovește din nou. De data aceasta polițistul l-a taxat pe deputatul Cătălin Marian Rădulescu, președinte PSD Diaspora, care a anunțat că imediat după Paște va iniția o propunere legislativă pentru desființarea radarelor formate din echipaje de poliție.

Deputatul îi numește pe agenții de poliție „milițieni pândari” care “stau ascunși ca niște șobolani”. Însă nu acesta este motivul pentru care Marian Godina l-a luat la rost pe Cătălin Rădulescu, ci greșelile gramaticale care abundă în postarea sa.

„Domnule deputat, sunt convins că o asemenea postare vă va aduce mulți susținători. Dar ce ați spune dacă ați iniția o lege care să facă imposibilă ocuparea unei funcții de deputat de către o persoană care scrie "paşte" cu "p" mic, "noştrii" cu doi "i" şi "nici-un" cu cratimă? Nu de alta, dar mie, milițian pândar, care îmi iau salariul degeaba şi nu am "nici-un" rol, mi se pare ruşinos ca, în România, persoane care nu ştiu să scrie corect să poată iniția legi. E "decât" o sugestie”, a scris Marian Godină pe Facebook.