Aceștia au avut nevoie de intervenție din partea forțelor militare pentru a o putea imobiliza pe femeia agresivă.

Românca trăia de mai mult timp în Italia, iar de o lună fusese angajată să îngrijească doi vârstnici din Siena. Însă, în loc să aibă grijă de cei doi seniori, femeia îi maltrata şi îi lovea cu sălbăticie ori de câte ori avea ocazia, potrivit Adevarul.ro.

Fiind martori mereu la scenele violente ale femeii, vecinii cuplului în vârstă au anunțat autoritățile. La fața locului s-au prezentat doi polițiști care au încercat să intre în casă, însă au avut parte de o surpriză.

Femeia i-a întâmpinat cu pumni și picioare

„Ne lovea cu pumnii şi picioarele, am chemat în sprijin militarii ca să o putem imobiliza”, au declarat polițiștii.

În sprijinul lor au sosit militarii din N.OR Siena, împreună cu cei din stația Monteroni d’Arbia. Împreună, ei au intrat peste româncă şi au reușit să o imobilizeze, după care au dus-o la o secție de Poliție.

Femeia a fost arestată pentru vătămări corporale agravate, violență şi leziuni ale unui funcționar public, iar acum este sub control judiciar. Potrivit presei italiene, cei doi vârstnici se află în stare proastă fiind traumatizaţi după bătăile încasate de la româncă, însă nu au suferit răni grave chiar dacă sunt plini de vânătăi.

Românca riscă, acum, ani grei de închisoare, pentru relele tratamente aplicate cuplului în vârstă, dar şi pentru faptul că i-a atacat şi i-a lovit pe polițiștii care au încercat să o calmeze.