Evenimentul Zilei > Actualitate > Polițistul din Neamț care a devenit erou. A salvat două persoane dintr-o mașină în flăcări
Polițistul din Neamț care a devenit erou. A salvat două persoane dintr-o mașină în flăcări

Polițistul din Neamț care a devenit erou. A salvat două persoane dintr-o mașină în flăcări

Un polițist din Neamț a salvat două persoane dintr-o mașină aflată în flăcări. Autoturismul a explodat la scurt timp după ce eroul a reușit să îi scoată din mașină pe cei doi pasageri.

Vineri, un polițist din Roman, județul Neamț, a salvat două persoane ce se aflau într-un autoturism care a luat foc. La scurt timp după ce polițistul-erou a reușit să îi scoată din mașină pe cei doi pasageri, autoturismul a explodat.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ a declarat presei că poliţistul se afla în timpul serviciului atunci când a observat, pe drumul european DN2-E85, un autoturism staţionat pe partea carosabilă, cuprins de flăcări.

„Imediat, agentul de poliţie a deschis portierele autovehiculului şi a evacuat cele două persoane aflate în pericol, totodată încercând să lichideze incendiul cu două stingătoare. Existând riscul ca autoturismul să explodeze, agentul de poliţie a blocat sensurile de circulaţie ale DN2-E 85, pentru a evita extinderea incendiului şi la alte autoturisme, şi a solicitat prin Serviciului de urgenţă 112 intervenţia pompierilor. La scurt timp, vehiculul a explodat, fiind cuprins de flacări în totalitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul Georgiana Moşu.

Un polițist din Roman, județul Neamț, a salvat două persoane ce se aflau într-un autoturism care a luat foc

Incendiul a fost stins de pompierii din cadrul ISU Neamţ.

Agentul de poliţie care şi-a riscat viaţa pentru a salva cele două persoane a fost felicitat de conducerea IPJ Neamţ.

Zi neagră pe drumurile din România

Şapte persoane au fost rănite după ce un microbuz care transporta muncitori şi un autoturism au fost implicate, vineri dimineaţa, într-o coliziune pe DN 28 Iaşi – Târgu Frumos, în zona localităţii Podu Iloaiei, judeţul Iaşi.

„În această dimineaţă, în jurul orei 07,11, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi despre un accident care a avut loc la ieşirea din localitatea Leţcani către Podu Iloaiei între un microbuz şi un autoturism, în urma căruia au rezultat mai multe victime. Cercetările continuă”, au informat reprezentanţii IPJ Iaşi.

Şapte dintre victime au necesitat asistenţă medicală. Cinci dintre ele vor fi duse la UPU de la Spitalul ‘Sf. Spiridon’ din Iaşi, alte două la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul de Neurochirurgie.