Evenimentul Zilei > Actualitate > Politician liberal celebru, fără permis după ce a condus cu viteză
Politician liberal celebru, fără permis după ce a condus cu viteză

Politician liberal celebru, fără permis după ce a condus cu viteză

Politician liberal din Botoșani, a rămas fără permis după ce a fost prins cu 105 km la oră în localitate, el refuzând să semneze procesul întocmi

Costel Şoptică, preşedintele filialei teritoriale din Botoşani a Partidului Naţional Liberal (PNL) şi senator al României, a rămas fără permis de conducere timp de trei luni. Acesta a fost prins de poliţişti conducând un autoturism în localitate cu o viteză de 105 km la oră, potrivit romaniatv.net.

Potrivit IPJ Botoşani,  agenţii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au surprins cu aparatul radar, pe drumul naţional DN 29A, în localitatea Dumbrăviţa, un autoturism care mergea  cu viteză de 105 km/h.

,,În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit identitatea conducătorului auto, în persoană unui bărbat de 52 de ani din municipiul Botoşani. Acestuia i s-a adus la cunoştinţă viteză cu care rula, precum şi măsurile legale ce vor fi luate în cauză, respectiv sancţionarea cu amendă în cuantum de 10 puncte pentru nerespectarea regimului de viteză legală şi 6 puncte pentru lipsa documentelor obligatorii prevăzute de lege, respectiv permisul şi actul de identitate. De asemenea, i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 de zile. Bărbatul a refuzat să semneze documentele întocmite de către poliţişti”, au transmis reprezentanţii IPJ Botoşani.

Potrivit poliţiştilor,  şoferul nu a făcut niciun fel de presiuni asupra lor care au luat măsurile legale.