Evenimentul Zilei > Justitie > Poliția Capitalei a intrat în alertă maximă din cauza Duduienilor. Ucigașul lui Emi Pian a fost pus în libertate
Poliția Capitalei a intrat în alertă maximă din cauza Duduienilor. Ucigașul lui Emi Pian a fost pus în libertate

Poliția Capitalei a intrat în alertă maximă din cauza Duduienilor. Ucigașul lui Emi Pian a fost pus în libertate

Ucigașul lui Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, a fost pus in libertate. Politia Capitalei vegheaza acum la siguranta lui.

Tribunalul București a luat decizia de a-l elibera din arest pe Richard Gheorghe, bărbatul acuzat că l-a ucis pe ”Emi Pian”, pe numele său din buletin Florin Mototolea. Emi Pian era liderul clanului Duduienilor.

Judecătorii au mai luat decizia de a-i elibera din starea de arest pe doi dintre membrii clanului Duduianu, respectiv Laurențiu și Vasile, care au vrut să îl ucidă în semn de răzbunare pe Richard Gheorghe.

„Înlocuiește măsura arestării preventive luate fată de inculpații Gheorghe Emanuel Richard, Duduianu Vasile, Duduianu Laurențiu, cu măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, de la data rămânerii definitive a prezentei încheieri. Dispune punerea în libertate a inculpaților, la rămânerea definitivă a prezentei încheieri, dacă nu sunt arestați sau deținuți în altă cauză”, au dispus magistrații.

Un an de arest a fost destul?

Pe 4 august 2020, la doi noaptea, șeful clanului Duduianu a fost ucis cu o lovitură de cuțit, după un joc de barbut, care s-a lăsat cu scandal.

Unul dintre participanți, Nat Mincă, avea la Emi Pian o datorie de bani. A fost un schimb de replici mai dur, în care s-a băgat și Emanuel Gheorghe. La un moment dat a izbucnit o ceartă între Emi Pian și Emanuel pe motiv că Pian a jignit-o pe mătușa tânărului, care îi era cuscră. Lucrurile s-au potolit, iar Nat Mincă a plecat acasă.

După câteva minute, a părăsit casa și Emi Pian. În momentul în care a ieșit în stradă, urmat și de alte persoane din grup, a văzut trei mașini din care au coborât mai mulți bărbați înarmați cu săbii, bâte, sprayuri paralizante și cuțite, care l-au atacat. S-a produs o bătălie pe viață și pe moarte, în stradă.

Ucigașul lui Emi Pian avea un cuțit la el și a dat în toate părțile, ca să se apere, după ce fusese lovit cu ceva în cap și peste mână. A spus că nu știe pe cine a lovit exact în încăierare. Ei cred că Emi Pian, atunci când a lipsit din casă, s-a dus și a chemat niște băieți să-i aplice o corecție lui Emanuel Gheorghe.

Au vrut să îl omoare pe Richard Gheorghe

După ce a comis fapta de omor, cei prezenți în zonă au vrut să îl ucidă la rândul lor pe Richard Gheorghe. Cei care au fost acuzați Ciprian și Grațian Pian, frații lui Emi Pian, precum și un alt membru al clanului Duduianu. Aceștia u fost arestați.

„La data de 04.08.2020, în jurul orei 02.00, în contextul agresiunii care a condus la decesul victimei F.M. (Florin Mototolea – n.r.), cei trei inculpați l-au agresat pe numitul G.E.R. (Gheorghe Richard Emanuel – n.r.), cu intenția de suprimare a vieții acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele și cu obiecte contondente și tăietor-înțepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feței și brațelor, care au impus internarea sa. Totodată, față de cei trei inculpați s-a dispus luarea măsurii reținerii pentru 24 de ore, urmând ca aceștia să fie prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive”, au transmis procurorii.