Evenimentul Zilei > Actualitate > Politehnica Timișoara în cantonament. Fotbaliștii se antrenează ”acasă”
Politehnica Timișoara în cantonament. Fotbaliștii se antrenează ”acasă”

Politehnica Timișoara în cantonament. Fotbaliștii se antrenează ”acasă”

Jucătorii clubului Politehnica Timișoara a început, marți, un cantonament, care se desfășoară local, până în data de 2 februarie. Antrenorul Cosmin Petruescu a stabilit un lot de 20 de jucători pentru acest stagiu, 12 dintre ei fiind sub 21 de ani.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de club, lotul care a intrat astăzi în cantonament îi are ca portari pe Rareș Murariu, Dalin Munteanu, Alexandru Borbei; fundași sunt Călin Jurj, Ioan Mera, Cristian Scutaru, Ionuț Coadă, Alexandru Cherecheș, Dragoș Cojocaru, Denis Radu; Alin Ignea, Bogdan Vasile, Raul Vidrăsan, Cristian Dros, Alexandru Gașpar, Mihai Ene, Adrian Bedea, Marvin Schieb joacă mijlocași, iar atacanții sunt Ionuț Plămadă și Alin Manea. ”În lotul reținut pentru cantonament se regăsesc șapte nume noi față de cel care a încheiat sezonul de toamnă. E vorba despre Cristian Dros (ex-Zaria Bălți, Republica Moldova), Bogdan Vasile (ex-Chindia Târgoviște), Mihai Ene (ex-Viitorul Constanța/Petrolul Ploiești), Alin Manea (ex-CSU Craiova), precum și juniorii Alexandru Borbei, Denis Răzvan Radu și Alexandru Gașpar (Centrul de Copii și Juniori Politehnica Timișoara)”, transmit oficialii clubului.

Borbei, Radu și Gașpar, provin, toți trei din grupa de juniori născuți 2003 a clubului alb-violet, antrenată de profesorul Iulian Prodana. În lot nu au fost incluși Gelu Velici și Florin Lazea, situația jucătorilor urmând să fie clarificată în zilele următoare.

În prima săptămână de cantonament, Politehnica are programat un meci de verificare. Alstfel, alb violeții vor întâlni sâmbătă, 26 ianuarie, cu începere de la ora 12:00, la Baza 2, formația de Liga a IV-a ACS Carani Murani.