Primarul Daniel Tudorache și echipa sa continuă își propun doar să dea ultimele tunuri din bani publici, pe final de mandate se arată într-un comunicat de presă al PNL Sector 1. Documentul citat semnalează intenția Primăriei de a achiziționa, prin ADP, un 30 de stâlpi de iluminat cu prize electrice  la prețul de 5.343 euro/bucata, care să fie utilizați la modernizarea sistemului de iluminat din parcul Jersey City (fostul Parc Băneasa).

„Stâlpi de iluminat de aproape 5500 de euro bucata, achiziții de imobile foarte scumpe și inadecvate utilizării propuse, schimbarea destinației unei companii care a tocat bani degeaba aproape 4 ani – doar câteva exemple de proiecte pe care administrația PSD le supune aprobării Consiliului Local al Sectorului 1 în ședința de astăzi”, se arată în comunicatul de presă.

O altă problemă asupra căreia se atrage atenția este chimbarea obiectului de activitate al Companiei de investiții și dezvoltare în sănătate și domenii de interes public-privat Sectorul 1. Societatea a fost înființată pentru a se ocupa de construcția spitalului „Sfântul Vasile cel Mare”, însă nu a reușit să-și finalizeze obiectivul. Drept urmare, primarul dorește să o transforme într-o firmă de construcții.

„Tudorache a irosit ani și bani ai cetățenilor Sectorului 1, inclusiv cu această companie care ar fi trebuit să înceapă demersurile pentru spital din prima zi. În schimb, au tăiat frunze la câini și după câteva eșecuri răsunătoare se gândesc cum să dea totuși câteva tunuri, pe modelul companiilor administrate de Firea. Această mișcare spune totul despre stilul de administrație PSD, de care vom scăpa curând: hoție la drumul mare”, a declarat Sebastian Burduja, președinte PNL Sector 1.