Evenimentul Zilei > Politica > PNL a depus moţiunea simplă împotriva lui Gabriel Oprea
PNL a depus moţiunea simplă împotriva lui Gabriel Oprea

PNL a depus moţiunea simplă împotriva lui Gabriel Oprea

PNL a depus, marţi, la Senat moţiunea simplă îndreptată împotriva ministrului de Interne, Gabriel Oprea. Documentul, intitulat "Gabriel Oprea, demis pentru sfidare, aroganţă, abuz şi dispreţ în desfăşurarea funcţiei publice", este semnat de 49 de senatori liberali şi neafiliaţi.
"În numele grupului PNL şi a câtorva senatori neafiliaţi, doresc să vă înmânez în mod oficial moţiunea simplă cu denumirea 'Gabriel Oprea, demis pentru sfidare, aroganţă, abuz şi dispreţ în desfăşurarea funcţiei publice'. (…) Adaug faptul că acest gest politic al grupului parlamentar al PNL este făcut astăzi ca urmare a atenţiei deosebite pe care opinia publică o are faţă de abuzuri grosolane, în formă continuată, pe care acest înalt demnitar al statului român le face în ultima vreme şi, aţi văzut, culminând cu decesul unui poliţist aflat în coloana sa oficială, în opinia noastră, într-un mod ilegal", a anunţat viceliderul grupului senatorial al PNL, Octavian Motoc, în debutul şedinţei plenului Senatului. 
 
Potrivit preşedintelui de şedinţă, vicepreşedintele social-democrat al Senatului, Ioan Chelaru, data la care va fi dezbătută şi supusă votului senatorilor va fi stabilită de către preşedintele Camerei superioare, Călin Popescu-Tăriceanu. 
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: