Fostul șef SRI a folosit povestea lui Isus și Iuda pentru a își amenința adversarii. 
„Constat cu îngrijorare că unii în mod vizibil practică astăzi același lucru cu interesele statului român. O fac la vedere, extrem de vocal, și fără pic de rușine. Mai mult, ba chiar par să își facă un titlu de glorie din asta, afectând instituții fundamentale și capacități democratice de apărare și protecție ale statului român”, a afirmat Florian Coldea

Jurnaliștii de la Luju.ro scriu că aceste acte de trădare au avut loc, dar nu au fost făcute de cei care devoalează secrete, ci de instituțiile care ar fi trebuit să vegheze la securitatea națională, dar care au permis că România să ajungă sub stăpânirea marilor puteri.

Sursa citată mai scrie: „Romania a fost acaparata si vanduta pas cu pas, printr-o minutioasa operatiune pusa la cale de peste hotare. Este o operatiune care a purtat numele “Planul Minerva” si care a facut posibil ca marile puteri sa preia controlul asupra Romaniei (mai multe detalii despre Planul Minerva cititi aici si aici). Totul s-a intamplat prin arma catuselor si a dosarelor penale indreptate impotriva tuturor liderilor politici, impotriva factorilor decidenti din aparatul guvernamental, impotriva presei si impotriva mediului romanesc de afaceri, astfel incat orice fel de opozitie si orice fel de spirit nationalist sa fie eliminate.

Culmea este ca "Planul Minerva" a fost derulat chiar intr-o perioada in care institutiile de forta – mai exact, SRI-ul condus de Florian Coldea si DNA-ul Laurei Kovesi (foto) – se aflau la apogeul puterii. Doua institutii conduse de doua personaje impotriva carora romanii se ridica din ce in ce mai mult, constientizand ca au fost mintiti ani de zile de la cel mai inalt nivel al statului”.

Citește mai multe pe Luju.ro