Evenimentul Zilei > Politica > Plângere penală pe axa PSD-PNL! Scandal monstru înainte de alegeri. Nume grele
Plângere penală pe axa PSD-PNL! Scandal monstru înainte de alegeri. Nume grele

Plângere penală pe axa PSD-PNL! Scandal monstru înainte de alegeri. Nume grele

Înainte cu două zile de mult aşteptatele alegeri locale programate la 27 septembrie 2020, Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la Primăria Sectorului 2, a lansat un atac dur unui candidat de pe lista de consilieri locali a PNL Sector 2.

Este vorba despre Claudiu Nicolescu, candidat pe lista PNL pentru Consiliul Local al Sectorului 2.

Astfel, după ce adversarii politici au împărțit materiale defăimătoare și calomnioase la adresa lui, Dan Cristian Popescu a depus o plângere penală.

Conform celor spuse de Popescu, se pare că aceia care le-au distribuit „au fost chiar membrii de vază ai filialei PNL Sector 2, condusă de ministrul Educației, Monica Anisie”.

Dan Cristian Popescu are acuzaţii grele

„Am depus astăzi plângere penală pe numele lui Claudiu Nicolescu, locul 5 pe lista de consilieri ai PNL pentru Consiliul Local Sector 2, soțul șefei DSP București, Oana Nicolescu și finul ministrului Educației, Monica Anisie.

Acum două nopți, acesta a distribuit materiale de propagandă electorală cu un conținut calomnios la adresa mea.

Materialele au fost distribuite în Sectorul 2 noaptea și în cursul zilei de ieri. Unicul beneficiar al acestui material mincinos și calomnios este candidatul USR PLUS pentru Primăria Sectorului 2, care în loc să ia act de această mizerie, inventează în continuare fapte și mă acuză de lucruri care nu au nicio legatură cu persoana sau activitatea mea, așa cum a făcut în toată această campanie”, arată candidatul PSD.

În mesajul postat pe pagina personală de  Facebook, Dan Cristian Popescu (n.r. – favoritul în cursa pentru PS2 conform sondajelor) susţine că are şi martori.

Există dovezi foto-video

De asemenea, acesta a divulgat că deţine şi dovezi solide care îi incriminează pe cei menţionaţi anterior.

„În fața organelor de cercetare penală voi proba această plângere cu doi martori, care au discutat în acea noapte cu Claudiu Nicolescu și de asemenea cu imagini foto/video.

Această acțiune pusă la cale de filiala PNL Sector 2 arată nu doar disperare, cu câteva zile înaintea alegerilor locale, dar este un bun prilej pentru locuitorii Sectorului 2 să se gândească de două ori atunci când pun ștampila în cabina de vot”, a completat el.

Care va fi reacţia PNL?

Candidatul PSD la Primăria Sectorului 2 a mai precizat că în urma celor întâmplate, ar fi normal ca liberalii să aibă un punct de vedere.

„Aștept o reacție din partea conducerii PNL, pentru că asemenea acțiuni nu fac cinste niciunui partid și niciunui candidat.

Chiar dacă PNL nu are un candidat la Primăria Sectorului 2 și doar susține un individ apărut din buzunarul lui Barna, asta nu înseamnă că trebuie să tolereze acest comportament golănesc al membrilor și candidaților PNL sector 2”, a mai spus Dan Cristian Popescu.

Dan Cristian Popescu stă bine în sondaje

„Acțiunea celor de la PNL vine pe fondul probabil al unei disperări, date fiind datele de cercetare sociologică care îl situează pe candidatul USR-PLUS, susținut de ei,  la 7 procente în spatele candidatului Partidului Social Democrat, Dan Cristian Popescu”, au arătat cei care se ocupă de comunicarea candidatului PSD la Primăria Sectorului 2.

sursa: facebook.com/dancristianpopescu