Pizza care a salvat viața unei femei! Duminică, o femeie marocană care locuiește în Milano (Italia) a apelat numărul de urgență pentru a scăpa de fostul iubit care devenise violent. Femeia de 33 de ani s-a despărțit la sfârșitul lunii ianuarie de iubitul ei, un marocan de 25 de ani. Ea acceptat să se întâlnească din nou cu el duminică seara. Informațiile sunt furnizate de un comunicat publicat de polițiștii italieni pe site-ul oficial al instituției.

Femeia a sunat la 112 și a comandat o pizza. A furnizat adresa exactă unde se afla

În urma unor discuții aprinse, tânărul marocan a devenit agresiv cu fosta sa iubită. Ca să nu-i dea de bănuit, femeia i-a spus că va suna să comande o pizza. Doar că numărul pe care l-a format a fost numărul de urgență 112. Aceasta le-a spus operatorilor că dorește să comande o pizza Margherita. A menționat și adresa exactă la care să livreze comanda.

Este al doilea caz de acest gen din Italia, în care apelul la 112 și comanda unei pizza a salvat viața unei femei în pericol. Un episod similar s-a petrecut la începutul luni august 2020. O femeie originară din America de Sud a procedat la fel și a reușit să se salveze atât pe ea însăși, cât și pe copilul ei de 10 ani, relatează rotalianul.com.

Ideea de salvare ingenioasă a fost lansată printr-un tutorial video pe Tik Tok

Se pare că ideea originală ca o femeie aflată în pericol să facă apel la 112 a fost lansată inițial în spațiul public printr-un video publicat pe Tik Tok, în limba spaniolă.

Duminică, 28 februarie, în Viale Brenta din Milano, Poliția de Stat a arestat un cetățean marocan în vârstă de 25 de ani pentru infracțiunea de vătămare corporală agravată a fostei sale partenere, o compatrioată. Sâmbătă seara, femeia a fost de acord să se întâlnească cu fostul ei partener de care se despărțise la sfârșitul lunii ianuarie. În timpul întâlnirii, la apogeul unei certe provocate de gelozie, a fost lovită de acesta.

Sursa: Antena 3