Evenimentul Zilei > Social > Pițurcă, dat afară
Pițurcă, dat afară

Pițurcă, dat afară

În anul 1992, Campionatul național de fotbal era mult mai agitat decât astăzi. Deși reușiseră câștigarea Cupei României, antrenorii Pițurcă și Anghelini, nu au mulțumit conducerea clubului Steaua și au fost dați afară. În locul lor au sosit Iordănescu și Țiți Dumitriu.

Acesta din urmă declara în EVZ: „Cred că deja am demonstrat calitățile mele de antrenor la Brăila. N-am avut acolo nume sonore dar am reușit să pun pe picioare o echipă… În ceea ce-l privește pe Pițurcă, nu cred că se va supăra pe mine dacă voi spune că Steaua este o pălărie prea mare pentru el. Este ca și cum ai începe cu facultatea, fără să fi făcut liceul. Este imposibil să formezi o echipă și să te formezi și tu ca antrenor în același timp”.

CV

Gabi Moroianu a lucrat mulți ani la „Evenimentul zilei” la secția Sport și apoi la ziarul „Ziua”, unde a coordonat și activitățile economice ale cotidianului. În prezent, lucrează la Focus Energetic.

Background

Pițurcă este și astăzi pe prima pagină a tuturor ziarelor. El a avut performanțe notabile ca antrenor, în timp ce Țiți Dumitriu se află într-un con de umbră.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: