Evenimentul Zilei > Sport > Pițurcă a anunțat când va pleca de la echipa națională
Pițurcă a anunțat când va pleca de la echipa națională

Pițurcă a anunțat când va pleca de la echipa națională

Victor Pițurcă, selecționerul României, a vorbit despre viitorul său și a spus că se gândește să preia, în următorii ani, o echipă de club.

Victor Piţurcă renunţă să antreneze naţionala de fotbal a României, dar după EURO 2016. Selecţionerul a vorbit pentru Dolce Sport despre planurile sale de viitor.

După ce duc la capăt această campanie nu mai vreau sa lucrez la echipa naţională. Îmi doresc o echipă de club pentru că la naţională nu este activitate. Nu ştiu să spun cine va urma după mine la echipa naţională şi mai cred că trebuie să fii născut pentru a conduce echipa naţională. Am avut o discuţie cu Ioan Niculae în urmă cu câţiva ani, dar totul a rămas atunci la stadiul de vorbe. Nu mă pot implica în viaţa echipei lui Niculae şi consider că este o greşeala schimbarea lui Daniel Isăilă. Trebuia lăsat să-şi continue munca începută. Este posibil sa antrenez peste hotare”, a spus Victor Piţurcă. Singurele echipe de club pregătite de Piţi sunt Steaua şi Universitatea Craiova.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.