Bărbatul este suspect de comiterea infracţiunilor de nerespectarea regimului materiilor explozive, furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis.

Anchetatorii au descoperit, în luna august, în maşina bărbatului, un obiect confecţionat artizanal care conţinea circa 500 de grame de amestec pirotehnic. Extinderea cercetărilor a arătat că bărbatul ar mai fi sustras plăcuţele de înmatriculare ale unui autoturism parcat pe raza sectorului 6. Ulterior, acelaşi suspect ar fi condus un autoturism pe mai multe străzi din Capitală, fără a poseda permis de conducere.

Totodată, la începutul lunii septembrie, bărbatul a sustras bunuri din două magazine din judeţul Ilfov şi din sectorul 6, după ce a îndepărtat sistemele de siguranţă de pe obiectele vizate.

În aceeaşi zi, tânărul a fost prins, din nou, conducând un autoturism fără să aibă permis.

„Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului materiilor explozive, furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă”, se arată într-un comunicat al DGPMB, potrivit dcnews.ro