Piedone, acuzat că vandalizează materialele electorale ale lui Silaghi

Piedone, acuzat că vandalizează materialele electorale ale lui Silaghi

Democrat-liberalii afirmă că, în lipsă de proiecte pentru sectorul 4, candidatul PC la Primărie şi-a trimis susţinătorii "să-l decupeze" pe contracandidatul său dintr-un material publicitar instalat pe o prismă din zona Parcului Carol.

"Partidul Democrat Liberal regretă faptul că nu poate duce o luptă de idei pentru alegerea primarului sectorului 4, contracandidatul Partidului Conservator preferând să se lupte cu materialele de campanie ale lui Radu Silaghi", se arată într-un comunicat remis astăzi de PD-L.

Mai mult, reprezentanţii democrat-liberali critică modalitatea în care îşi face campanie candidatul PC pentru Primăria Sectorului 4. Astfel, susţin democrat-liberalii, pentru a convinge, "în turul întâi a difuzat fluturaşi cu invitaţii la false concerte de manele organizate de PD-L", un proces verbal al Poliţiei confirmând că fluturaşii "au fost împărţiţi de echipe ale PC".

"Pentru a avea motive de victimizare, Cristian Popescu a început campania pentru turul al doilea prin difuzarea unor fluturaşi cu imagini defăimătoare la adresa sa", se mai afirmă în comunicat.

Ne puteți urmări și pe Google News

(14:45)