Evenimentul Zilei > Social > „Peştele” Michi Stoica, expediat în Italia pentru 13 ani „la conservă”
„Peştele” Michi Stoica, expediat în Italia pentru 13 ani „la conservă”

„Peştele” Michi Stoica, expediat în Italia pentru 13 ani „la conservă”

Un proxenet român căutat de autorităţile italiene pentru sustragere de la executarea unei pedepse definitive de 13 ani de închisoare a fost extrădat după o decizie definitivă a judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti.

Michi Stoica, zis „Puia”, a acceptat să fie predat pentru a-şi ispăşi pedeapsa la care a fost condamnat de Tribunalul din Milano. El a fost găsit vinovat de proxenetism, trafic de persoane şi infracţiuni comise cu violenţă.

„Dispune punerea în executare a mandatului european de arestare emis în data de 10.03.2018 de către Parchetul Republicii de pe lângă Tribunalul din Milano, Italia”, se arată în decizia Curţii de Apel Bucureşti.

 

De la mese de fiţe, la cantina închisorii

Potrivit presei italiene, Michi Stoica a „spălat putina” după condamnarea în Italia şi s-a ascuns în Spania, numai că a făcut o greşeală care într-un final l-a costat libertatea. Iubitor de restaurante de lux şi de maşini scumpe, acesta plătea întotdeauna cu un card de credit, amănunt care i-a ajutat pe anchetatori să îl localizeze. Stoica şi-a dat seama că poliţiştii sunt pe urmele lui, aşa că a fugit din Spania cu o maşină închiriată – plătită tot cu cardul – în România, unde a fost reţinut în data de 24 aprilie. „Din restaurante de lux, la cantina puşcăriei” – a titrat Il Messagero, imediat după prinderea lui Michi Stoica.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: