Evenimentul Zilei > Horoscop > Persoane celebre și minunatele lor animăluțe. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Persoane celebre și minunatele lor animăluțe. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Persoane celebre și minunatele lor animăluțe. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Treci printr-o perioadă enervantă, peste tot se pare că întâmpini situaţii dificile. Dar, eşti aproape de o rezolvare pentru una dintre problemele tale. Încă un mic efort, haide, că poţi!

O femeie care a supravieţuit faimosului “Block 11” arăta : “eram ca animalele într-o cuşcă”. Iar celebrul, iată şi răul are vârfurile lui, dr. Josef Mengele spunea: ”omul este cel mai ieftin animal de laborator… mai ieftin ca un şoricel alb!”.

În lagărul de la Ravensbruck unde se făceau abominabile experienţe pe oameni, femeile erau numite “iepuraşi” iar bărbaţii “şoricei”. Această identificare a oamenilor cu animalele a fost o politică premeditată nazistă. Ernest Haeckel, un biolog care a devenit în scurt timp vîrful de lance al propagandei rasiale naziste spunea:  ”…aşa numitele rase inferioare, sunt din punct de vedere psihologic mai aproape de mamifere decât de europeanul civilizat, şi deci trebuie să acordăm o valoare total diferită vieţilor lor”.

Eliminarea deliberată şi discriminatorie a oamenilor şi a animalelor este o practică nazistă inacceptabilă. Pentru aceste crime contra condiţiei umane naziştii vinovaţi au fost spânzuraţi.

 Nu sunt un ”iubitor de animale”, oare ce idiot a mai scos și această denumire ce pare a descrie ceva cel puțin peiorativ, condamnabil, dacă nu patologic. Sunt un om normal. Oamenii normali iubesc viața, oamenii, copiii, animalele, se bucură de flori și de frumusețea naturii. Cățeii, pisicile și celelalte animăluțe fac parte din natură. De aceea ne bucură și ne fac mai buni. Problema este cu ceilalți, cei care nu iubesc natura, animalele, florile – acolo este patologia și absența sufletului, acolo este răutatea și lipsa condiției umane. O bună doctoriță îmi spune că lipsa empatiei denotă lipsa sufletului, sau o gravă patologie psihică. Sau, poate, sunt extratereștrii, reptilieni (sic).

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE