Evenimentul Zilei > Politica > Pericol pe străzile Capitalei. Deputata PNL a ajuns la spital. „Sângeram din greu”
Pericol pe străzile Capitalei. Deputata PNL a ajuns la spital. „Sângeram din greu”

Pericol pe străzile Capitalei. Deputata PNL a ajuns la spital. „Sângeram din greu”

Duminică, deputata PNL Adriana Săftoiu a trecut prin momente cumplite după ce a fost mușcată de un câine.

Adriana Săftoiu a fost atacată de un câine de talie mare în timp ce se plimba prin zona rezidențială Greenfield, Băneasa. După ce a ajuns la Institutul Balș pentru a face vaccinul antirabic, cadrele medicale i-au comunicat faptul că este a treia persoană care în decurs de două ore a fost mușcată de același cățel, în acceași zonă.

Deputata a postat pe rețele sociale cum s-a petrecut tragicul incident.

 „Îmi făceam tura de pași, mereu pe acelaşi traseu – Băneasa, zona Greenfield. Nu l-am auzit, nu l-am văzut, nu l-am simţit decât când m-a înhăţat. Am reuşit să mă desprind din colții lui – un câine imens, negru cu alb, lățos. Am continuat să merg cu fața la el, încercând să îl alung. S-a oprit la câtiva metri şi m-a privit mârâind. Am reuşit să ajung la un Mega Image din cartier. Mi-am dat seama că nu e de glumă. Sângeram din greu. N-aveam niciun leu la mine ca să cumpăr spirt. Dar am dat peste nişte oameni de treabă, mi-au dat sticla de pe rafat şi am turnat din greu.

Am oprit o maşină (să le dea Dumnezeu sănătate acelor doi tineri!), m-au dus până acasă, am pus niste bandaje, m-am urcat în mașina mea şi am mers direct la urgenţe la Elias. Trei plăgi, din fericire doar una profundă. De acolo, la Balș pentru antirabic. În fața mea – încă trei persoane. Întreb dacă toată lumea stă pentru vaccin. Da. Iar doamna din față îmi spune că a fost muşcată în Băneasa, zona Greenfield spre Grădina Zoo. Îmi descrie câinele. Același. Ajung pe scaun. Medicul de gardă mă întreabă unde s-a întâmplat. După ce îi dau detaliile, imi spune: Sunteți a treia persoană în două ore, din aceeasi zonă, muşcată de un cîine cu aceleași semnalmente”, a scris deputata Adriana Săftoiu.