Percheziții ale procurorilor DNA în Teleorman la o instituție publică. Dosar în care sunt anchetate fapte de couipție din perioada 2005-2012

Percheziții ale procurorilor DNA în Teleorman la o instituție publică. Dosar în care sunt anchetate fapte de  couipție din perioada 2005-2012

Procurorii DNA fac mai multe percheziții în județul Teleorman.

Update Potrivit unor surse judiciare este vorba de percheziții la Directia Generală de Asistență Socială și Protecâia Copilului.

Potrivit unui comunicat al DNA: Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de Combatere a Infracțiunilor Conexe Infracțiunilor de Corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea, în perioada 2005-2012 a unor infracțiuni asimilate celor de corupție. În cursul zilei de 10 iulie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în locații situate în municipiile Alexandria și Roșiori de Vede din județul Teleorman, între care o instituție publică.

  • În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, precum și al Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. 

Ne puteți urmări și pe Google News